Всі категорії
Додати товар

Антивіковий тонік для обличчя з перлами та пептидами thalia, 300 мл

241 грн
Опис

Опис товару
Відновлюючий антивіковий тонік для обличчя серії Pearl&Peptide Reverse Age розроблений для ефективного зменшення видимих ознак старіння. Завдяки антивіковим компонентам та екстракту з суцвіть лаванди вузьколистої тонік допомагає зберегти природний баланс шкіри, а також прекрасно розгладжує її, повертаючи обличчю молодий, свіжий та сяючий вигляд. Спеціальна формула засобу дозволяє шкірі вбирати та утримувати вологу. Високий вміст пептидів, що здатні проникати в глибокі шари шкіри, гарантує максимально швидкий anti-age ефект, наповнюючи шкіру молодістю й сяянням зсередини. Перлинна пудра у складі тоніка підсилює антивікову дію пептидів, повертаючи шкірі пружність. Підходить для віку 30-55 років. Не містить сульфатів SLS/SLES, парабенів і шкідливих для здоров’я речовин.

Читати повністю
Характеристики
Бренд
THALIA
Виробник
AKTEN
Вага
300 мл
Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА
Застосування
Для зовнішнього використання нанести невелику кількість тоніка на ватний диск та протерти суху шкіру обличчя й шиї легкими масажними круговими рухами. Не змивати. Для підтримки сяючого вигляду та здорового стану шкіри рекомендується використовувати інші засоби серії для антивікового догляду за шкірою Pearl&Peptide Reverse Age.
Застереження
Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці за кімнатної температури. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Вода, 1,2-гександіол, гліцерин, молочна кислота, екстракт лаванди вузьколистої, пантенол, віддушка, екстракт листя зеленого чаю, алантоїн, гідролізат перлів, дегідрооцтова кислота, тетранатрію ЕДТА, бензиловий спирт, каприлілгліколь, пальмітоїл гептапептид-14 міді, гліцерилкаприлат, гептапептид-15 пальмітат, кислоти молочної та кислоти гліколевої сополімер, феноксиетанол, фенілпропанол, полівініловий спирт, ксантанова камедь, альфа-ізометил іонон, цитронелол, гераніол, гексилциннамаль, лімонен, ліналоол.
Стать
Жінкам

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 300мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?