Всі категорії
Додати товар

Зволожуюча есенція зволожуючий лосьйон тонер тонік для сухої шкіри обличчя facial...

1570 грн -30% 1100 грн
Опис

SK II Facial Treatment Essence Pitera - есенція для шкіри обличчя, яка багато років посідає верхні рядки рейтингу в Японії (Cosme) в розділах лосьйони, тоніки, есенції для обличчя.

Потужний засіб для помітного пом'якшення текстури шкіри, зменшення появи пігментних плям і тонких ліній через сухість. Вирівнює тон шкіри та посилює видиме сяйво.

Вологозахисний бар'єр шкіри відновлюється, забезпечуючи необхідний антивіковий догляд, зменшуючи зморшки, спричинені сухістю, і підвищуючи пружність шкіри.

Шкірний бар'єр зміцнюється і захищається від стресових чинників довкілля.

NMF шкіри заповнюється, забезпечуючи внутрішню гідратацію поверхні шкіри, утримуючи вологу всередині шкіри.

Річ у тім, що в процесі ферментації особливого штаму дріжджів отримують Galactomyces Ferment Filtrate (PITERA™). У продукті понад 90% PITERA™, який містить понад 50 видів вітамінів, мінералів, амінокислот тощо. Оскільки він містить деякі з тих самих інгредієнтів, що й NMF (натуральний зволожуючий фактор), який природним чином присутній у шкірі, він добре зливається зі шкірою та має високу проникаючу здатність.

SK II Facial Treatment Essence Pitera дуже схожа на склад нашої шкіри і сприймається як рідна. Це дає змогу есенції швидко і глибоко вбиратися в шкіру, доставляючи всі її корисні властивості.

Обʼєм 30 ml

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?