Всі категорії
Додати товар

Волошковий тонік для обличчя

580 грн
Опис

Волошковий тонік – це гідролат волошки синьої (отриманий шляхом парової дистиляції), який ми доповнили рослинними зволожувачами та заспокійливими активами.

Волошковий тонік знімає прояви алергічних реакцій, заспокоює шкіру, покращує стан епідермісу.

Окрім того, волошка послаблює прилив крові, що робить її незамінним компонентом для шкіри з куперозом.

Волошковий тонік сприяє регенерації клітин епідермісу, покращує клітинний метаболізм, надає шкірі оксамитовості. Використовуйте тонік після процедури демакіжу обличчя і підготовки шкіри до нанесення крему, або як самостійну процедуру очищення та зволоження шкіри вранці.

Тип шкіри:

нормальна, суха, чутлива. Можна використовувати для шкіри навколо очей (індивідуально).
Для комбінованої шкіри підходить індивідуально.

Спосіб використання:

нанести трішки засобу на ватний диск (або розпилити на шкіру) та протерти обличчя. Тонік використовується після очищення та демакіяжу обличчя. Використовувати 2 рази на день.

Протипоказання:
алергія на будь-який із компонентів засобу.

Ingredients/INCI: Cornflower (Flores Centaureae cyanus) Hydrozol (гідролат волошки), Aqua (вода), Biosaccharide gum-1 (рослинний зволожувач , отриманий з кукурудзи та сої), Sorbitol (зволожувач, отриманий з глюкози), Hydrolyzed Wheat Protein (гідролізат пшеничних протеїнів), Panthenol (провітамін В5), Natural Moisturizing Factors (натуральний зволожувальний фактор)*, Inulin (пребіотик, отриманий з цикорію), Polyglyceryl-3 Cocoate (рослинний емульгатор**), Sesame (Sesamum indicum) Oil (олія кунжуту), Hippophae Rhamnoides Pulp [СО2] Extract (ектракт обліпихи), Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid (органічний консервант***).

________________________________

*Natural Moisturizing Factors – це комплекс молекул, що містяться на поверхні шкіри і відповідають за її зволоження. Він складається з амінокислот, мінералів, солей молочної кислоти, сечовини, глюкозаміну, гліцерину, органічних кислот, пептидів тощо (Urea, Glucose, Sodium PCA, Sorbitol, Fructose, Hydrolized Wheat Protein, Glycine, Lysine, etc).
**натуральний рослинний емульгатор, отриманий з кокосового масла. Не містить PEG. Сертифікований Ecocert.

***сертифікат EcoCert і COSMOS.

Термін придатності: 18 міс (3 міс після відкриття).

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?