Всі категорії
Додати товар

Тонер заспокійливий веганський manyo our vegan heartleaf cica toner 400 мл

1299 грн
Опис

Тонер Manyo Our Vegan Heartleaf Cica Toner – це веганський заспокійливий тонер, який стабілізує стан шкіри після вмивання, нормалізує кислотно-лужний баланс та зменшує свербіж та подразнення. Він також вирівнює тон шкіри, зменшує почервоніння та має протизапальну дію, сприяючи швидкому загоєнню та регенерації. Завдяки екстрактам центели азіатської та гуттуїнії він зменшує подразнення та почервоніння, а також зволожує та заспокоює шкіру. Доповнює його комплекс алантоїн, що сприяє зволоженню та заспокоєнню епідермісу.
Підходить для всіх типів шкіри, особливо для чутливої та потребує заспокоєння шкіри.
Властивості тонера:
глибоко зволожує;
заспокоює роздратування;
зменшує почервоніння;
сприяє регенерації;
нормалізує кислотно-лужний баланс.
Основні активні компоненти:
Екстракт центели азіатської — має протизапальну та ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та вмісту вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, виявляє судинозміцнювальну дію та зменшує купероз.
Houttuynia Cordata extract — надає виражену протизапальну та заспокійливу дію, регулює вироблення шкірного жиру, надає зволожуючу дію на шкіру.
Bambusa Vulgaris Water – це натуральна вода, одержана з листя бамбука. Вона має заспокійливу дію при подразненнях, відновлює чутливу шкіру. Її відновлювальні властивості повертають сяйво втомленій шкірі, і та набуває оновленого, бадьорого вигляду.
Алантоїн – антиоксидант, що уповільнює старіння клітин, знижує реактивність, стимулює регенерацію та розгладжує огрубілі ділянки.
Спосіб застосування:
На першому етапі після вмивання нанесіть відповідну кількість засобу на руки, злегка розподіліть на поверхні шкіри і дайте вбратися.
Після цього нанесіть сироватку та крем.
Склад:
Water, Houttuynia Cordata Extract(5%), Butylene Glycol, Glycereth-26, Glycerin, Centella Asiatica Extract, Bambusa Vulgaris Water, Chamaecyparis Obtusa Water, Betula Platyphylla Japonica Juice, Allantoin, 1,2-H 10 Myristate, Malt Extract, Arginine, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA.

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Гірчичний
Розмір:
  • 400мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?