Всі категорії
Додати товар

Тонік для обличчя christina bio phyto

780 грн -6% 740 грн
Опис

Продам залишок 250мл тонік для обличчя Christina Bio Phyto. Строк придатності до 01.2026 р.

Тонік з нейтральним pH (4,0-5,0) м'яко завершує процес очищення від поверхневих забруднень та миттєво зволожує шкіру. Засіб, який ви точно маєте спробувати!

Заспокоює, зменшує запалення та відчуття дискомфорту, а також ефективно усуває жирний блиск. Надає шкірі відчуття свіжості та чистоти!

Має безпечний та ефективний склад: ніацинамід утримує вологу в епідермісі, регулює роботу сальних залоз, ефективно бореться із запаленнями.

Пантенол зволожує, пом’якшує, робить епідерміс пружним. Відновлює шкіру, усуває сухість та зневоднення. А також має потужні загоювальні властивості.

Алантоїн є ефективним антиоксидантом, сповільнює процеси старіння. Протизапальні властивості та легкий кератолітичний ефект сприяють очищенню пор та зменшенню висипань. А хлорофіл у складі покращує pH-баланс, сприяє якісному очищенню, пом’якшенню, зволоженню.

Тонік має приємний аромат та дозатор для зручного використання.

Показання до застосування засобу: купероз, гіперпігментація, надмірне виділення себуму, постакне, вікові зміни, зневодненість, розширені пори, жирний блиск.

Призначається для жирної, нормальної та комбінованої шкіри. Може застосовуватися навіть під час вагітності та в період лактації завдяки безпечному якісному складу

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
Класифікація:
Аптечна Дерматокосметика Міддл маркет Професійна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Чутлива
Призначення:
Матуюче Живлення Зволоження Проти зморщок Проти подразнення Протизапальне Заспокійливе
Продавець
tati1991
tati1991
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?