Всі категорії
Додати товар

Міст-сироватка для обличчя mary may rose collagen mist serum

495 грн
Опис

Rose Collagen Mist Serum - міст у вигляді серуму для догляду за шкірою обличчя зволожує та запобігає зневодненню, підтриує достатній рівень зволоження шкір ипротягом дня.

Активні компоненти у складі:
Олія оливи допомагає покращити пружність шкіри, запобігає утворенню ранніх хморшок, робить шкіру гладкою та оксамитовою.
Олія жожоба - попереджає сухість шкіри, покращує та відновлює її бар'єрні функції. Підтримує еластичність, пружніть та насичує шкіру антиоксидантами Олія авокадо заповнює нестачу вологи, стимулює регенерацію та зменшує зморшки, розтяжки та мікропошкодження
Вода дамаської рози та її екстракти насичує шкіру живильною вологою, зміцнює її тургор, укріплює стінки капілярів та попереджає утворенню куперозу, робіть колір шкіри яскравішим та свіжим Засіб допомагає зменшити глибину наявних зморшок, має в'яжучі властивості, тонізує та покращує мікроциркуляцію.

Серум прискорює регенерацію клітин та захищає шкіру від окислювального стресу та впливу агресивних факторів зовнішнього середовища. Рекомендації по застосуванню: добре струсити засіб до отримання однорідної консистенції та розпилити на шкіру обличчя. Використовувати після очищення для вирівнювання рН або протягом дня щоб освіжити шкіру обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?