Всі категорії
Додати товар

Ультразволожуючий балансуючий тонер the history of whoo essential moisturizing balancer, 20 мл

220 грн
Опис

Об'єм: 20 мл
Термін використання: 02.2027.
Серія лінійки корейської косметики Вооо продовжує екстра зволожувальний тонер для обличчя, формула якого містить сік лікарських трав. 
Могутній зволожувальний тонер для обличчя може допомогти вирівняти тон шкіри, усунути залишки декоративної косметики та забруднення, наситити клітини життєдайною вологою. Продукт дуже легкий по текстурі, не забиває пори, а очищує їх, не залишає після себе натягнутості і зуда, не сушить. Бережно заспокоює шкіру після миття пінкою і забирає все, що не змилося водою. При цьому тонер повністю не сушить шкіру, відновлює її гідробаланс, напує вологою сухі ділянки і освіжує здорові. Шкіра розгладжується, стає м’якою і оксамитовою, а її тон замінюють.
Активний комплекс засобів базується на Природні екстракти лікарських рослин, які допомагають розв’язати такі проблеми, як почервоніння, роздратування та сонливість. 
Продукт не містить Шкідливі хімічні сполуки, консерванти, віддушки, барвники. 
Екстракти женшеня, горця і кордицепса Вони допомагають насити шкіру життєдайною вологою, регулюють роботу сальних залоз, мають протизапальний і антибактеріальний ефект, стимулюють вироблення колагену та еластіну. 

Спосіб використання: надягати м'якими поплескуватими рухами на чисту шкіру вранці і ввечері. Продовжити догляд емульсією.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • 20мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?