Всі категорії
Додати товар

Люксовий набір з сонцезахисним кремом o hui day shield sunquid set spf50+/pa++++

1590 грн
Опис

До складу набору входять:
1. Сонцезахисний крем O HUI Day Shield Sunquid Set SPF50+/PA++++ 50ml
2. Сироватка HUI Prime Advancer De-aging Ampoule serum 2*10ml
3. Педи O HUI Prime Advancer Skin Pad Special Kit (7ml/2 pad * 5 pcs)
Підходить для всіх типів шкіри. Рекомендований для вікової шкіри та шкіри з ознаками старіння.

Сонцезахисний крем з легкою текстурою забезпечує не тільки надійний захист від згубної дії УФ-променів, але й насичує глибокі шари епідермісу необхідною вологою, зміцнює бар'єр шкіри.
Сонцезахисний крем, який не відчувається на шкірі. Текстура настільки легка, як вода, що й припускали виробники, назвавши сонцезахисний крем Sunquid (Sun+Liquid), що означає рідке сонце. Універсальний засіб, який не тільки захищатиме від ультрафіолетових променів, але й піклуватиметься про вашу шкіру.
Prime Advancer - це люксова антивікова лінія, яка називається "улюбленою лінією стюардес". Адже саме стюардеси страждають від вентиляції, зміни вологості та температур, роботи, пов'язаної з підвищеним ризиком і схильні до щосекундного стресу. OHUI Prime Advancer - це лінія, яка заснована на натуральних рослинних ферментованих екстрактах і новітніх технологіях, які дозволяють активувати вироблення ламініну, що є в базовому шарі шкіри, що покращує її еластичність, тонус і позбавляє від зморшок. Laminin – це комплекс із 22 амінокислот, вітамінів, мінералів, здатний, у тому числі, і відновлювати шкіру, повертаючи їй молодість.
Продукти серії Ohui Prime Advancer зміцнюють тургор, підтягують овал обличчя, допомагають у боротьбі зі зморшками. Засоби підтримують баланс зволоження та еластичності шкіри, а також покращують тон обличчя. Стимулюють утворення молодих клітин та підтримують оптимальний рівень зволоження шкіри. Надають шкірі яскравого, чистого тону. Лінія містить Trimatricin Peptide™* - зміцнює м'язи та доглядає еластичність, роблячи шкіру більш пружною та здоровою. *Trimatricin Peptide ™ 3 типу матрицінових пептидів (ацетилтетрапептид-9, пальмітоілтрипептид-1, пальмітоілтетрапептид-7), які роблять шкіру пружною, не тільки зміцнюють ядро ​​шкіри, але й сприяють її еластичності.

Спосіб застосування:
1) Нанесіть невелику кількість сироватки на шкіру м'якими рухами. Залишіть до повного вбирання.
2) Нанесіть сонцезахисний крем на шкіру м'якими, масажними рухами завершальним етапом догляду.

Термін використання засобів в наборі: 01.2027

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?