Всі категорії
Додати товар

Тонік для обличчя морські мінерали від gz 100 мл

153 грн
Опис

Тонік для обличчя тонізує нормальну, комбіновану та жирну шкіру, доглядає її і насичує цілющими природними мінералами, вітамінами. Гіпоалергенний засіб звужує розширені пори, робить покриви матовими та покращує їх колір.

Корисна дія
Морські мінерали миттєво тонізує шкіру, глибоко очищає пори і дарує їй свіжість. Продукт складається виключно з корисних для епідермісу компонентів, які не викликають подразнення та алергічних реакцій. Це гідролати, екстракти морських водоростей, солі та бішофіт. Вони благотворно впливають на шкіру, живлять її багатьма необхідними речовинами та ефективно зволожують.

Гіпоалергенний тонік для обличчя купити рекомендуємо і для регенерації пошкодженого епідермісу, запалених вогнищ. Делікатний засіб заспокоює шкіру, розгладжуючи рельєф та забезпечуючи їй свіжий, здоровий вигляд. Воно регулює діяльність сальних залоз, надає матовості і запобігає появі жирного блиску.

Органічний тонік для обличчя містить унікальні рослинні, мінеральні та біоліпідні комплекси, а також амінокислоти, що нейтралізують патогенну дію вільних радикалів. Вони не тільки покращують шкіру візуально, а й уповільнюють процеси старіння, роблять її гладкою, шовковистою.

Поради щодо використання
Наносять тонік для шкіри обличчя у невеликій кількості на ватний диск. Рекомендуємо також тонізувати шкіру шиї та області декольте.

Важливо!
Зберігати засіб потрібно у холодильнику протягом 3-х місяців.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Елітна
Об'єм:
100 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Матуюче Живлення Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?