Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий тонер з екстрактом какао benton moist and mild cacao toner

632 грн
Опис

Зволожуючий тонер з екстрактом какао Benton
Легкий зволожуючий тонер, збагачений екстрактом какао, підтримує оптимальний вміст вологи, стимулює мікроциркуляцію, зменшує запалення і почервоніння, зберігає пружність і еластичність. Наповнює шкіру потужною дозою антиоксидантів для боротьби з руйнівною дією вільних радикалів, сповільнює процеси передчасного старіння.

Основний інгредієнт тонера - екстракт какао, який володіє багатьма цілющими властивостями, відомими ще за часів стародавніх цивілізацій майя та ацтеків. У ньому міститься велика кількість вітаміну С, який необхідний шкірі для вироблення колагену, і магнію, який зменшує запалення і почервоніння.

Також в екстракті какао міститься теобромін, який підсилює приплив крові до клітин, в той же час доставляючи до поверхні шкіри велику кількість необхідних поживних речовин, таких як кисень, вітаміни і мінерали. Завдяки виключно високому вмісту флаванолів, екстракт насіння какао захищає шкіру зсередини шляхом нейтралізації окисного стресу, основного фактора передчасного старіння, а також набагато краще за інших антиоксидантів допомагає боротися із забрудненням блакитним світлом від електроніки і мінімізує цифрове старіння.

Екстракт кори верби, будучи джерелом природної саліцилової кислоти, м'яко відлущує шкіру і вирівнює текстуру, а гіалуронат натрію з низькою молекулярною вагою проникає в глибокі шари дерми і допомагає заповнити втрату вологи.

Активні інгредінти тонеру:
екстракт какао блокує вільні радикали, захищаючи шкіру від пошкодження колагену і еластину, підсилює регенерацію і відновлення клітин;
гіалуронат натрію нормалізує водний баланс, компенсує недолік природної гіалуронової кислоти в шкірі в результаті старіння і перебування на сонці, покращує проникнення активних компонентів;
екстракт кори білої і чорної верби має антимікробну дію, забезпечує м'яке відлущування, зменшує видимість пір;
мадекассосід збільшує синтез колагену, зменшує мікрозапалення, покращує гідратацію шкіри за рахунок збільшення кількості аквапоринів-3.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?