Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний тонер із трояндою mamonde rose water toner 50ml

150 грн
Опис

Частина засобів від продажу йде на допомогу фонду України💛💙
Речі будуть доступні для придбання кілька місяців, потім планується переїзд.
Тому якщо вам сподобалася річ — пишіть!

Освіжний і зволожувальний тонер з екстрактом дамаської троянди Mamonde Rose Water Toner 50ml (travel формат)

Найкращий тонік на думку читачів Allure Korea — це тонік на основі рожевої води Mamonde Rose Water Daily Skin Toner. Замість води він містить трояндову воду (гідролат троянди) — продукт дистиляції свіжозібраних рожевих пелюсток. Тонер містить водний настій екстракт дамаської троянди 90,89%. Під час виготовлення екстракту використовувався метод низькотемпературного надвисокого тиску (Steam). У результаті виходить ніжна та легка витяжка. Енергія гарячої барботувальної пари розчиняє й перемішує інгредієнти з такою швидкістю, яка неабияк перевищує швидкість приготування витяжки під час застосування традиційних методів, і зводить до мінімуму втрату корисних властивостей сировини.

Екстракт троянди омолоджує, регенерує, згладжує, підвищує еластичність і пружність шкіри, надає рівного та гарного кольору шкірі. Тонік чудово заспокоює та розслаблює подразнену та схильну до почервоніння шкіру. Пом'якшує та згладжує верхні шари шкіри, надає їй оксамитовість і здорове сяйво.

Одна з ключових дій рожевого екстракту на шкіру — зміцнювальна, тому доцільно його використання для шкіри зі схильністю до куперозу та гіперемії, а також щоденне застосування тоніка сприяє більш швидкому загоєнню ранок, запалень і затягуванню рубців.

Особливу увагу на тоніки Mamonde Rose Water Toner треба звернути володаркам вікової, втомленої шкіри: рожевий екстракт поверне шкірі пружність, покращить колір обличчя, наситить і зволожить шкіру, запустить процеси регенерації клітин, припинить процеси старіння й посилить захисний бар'єр шкіри.

Не містить матеріалів тваринного походження, мінеральної оливи, синтетичних барвників.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?