Всі категорії
Додати товар

Secret key aloe soothing moist toner зволожуючий тонер для обличчя з алое

360 грн
Опис

Secret Key Aloe Soothing Moist Toner – це зволожуючий тонер на основі екстракту алое. Він ефективно нормалізує гідробаланс шкіри, сприяє регенерації клітин, зменшує запалення та почервоніння. Тонер також здатний зупинити розвиток акне ще на стадії зародження. Має на шкіру глибоку зволожуючу, протизапальну та заспокійливу дію.

Властивості тонера забезпечують його активні компоненти:
• Екстракт гамамелісу – ефективно очищає пори від скупчень себуму та забруднень. Звужує пори, усуває комедони. Делікатно видаляє ороговілі клітини.
• Екстракт алое віра – зволожує та знезаражує шкіру. Лікує акне, усуває запалення та роздратування різного походження. Відновлює шкіру на структурному рівні.
• Екстракти мальви і ромашки – мають бактерицидну властивість. Усувають свербіння та почервоніння, заспокоюють шкірний покрив.
• Бета-глюкан – пом'якшує, збільшує захисні функції шкіри. Підвищує місцевий імунітет, утримує вологу у клітинах. Захищає від впливу УФ-променів та токсичних речовин.

❌ Не містить триклозану, мінеральної олії, силіконів, формальдегіду, кам'яновугільної смоли, речовин, що вивільняють формальдегід, парабенів, пропіленгліколю, барвників, спирту, ПЕГ, тальку та сульфатів.

✅Підходить для чутливої, роздратованої, проблемної, жирної шкіри.

➡ Спосіб використання: Нанесіть трохи засобу на ватний диск і обробіть ним обличчя, зачіпаючи всі ділянки. Тонер знаходиться на другому місці після вмивання за послідовністю застосування корейських засобів. Після нього наносяться есенція, емульсія та зволожуючий крем.
☝ Тонер можна використовувати двічі на день – вранці та ввечері.

❤️ Об'єм: 248 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари