Всі категорії
Додати товар

Medi-peel cell toxing dermajours toner омолоджуючий тонер зі стовбуровими клітинами

790 грн
Опис

Омолоджуючий тонер зі стовбуровими клітинами Medi-Peel Cell Toxing Dermajours Toner чинить багатосторонній антивіковий вплив на шкіру. Активно зволожує і живить клітини, розгладжує мікрорельєф, зменшує вираженість вікових змін, надає шкірі м'якого здорового сяйва.
Тонер посилено бореться з різними причинами в'янення шкіри, сприяє найшвидшому та найефективнішому відновленню. Засіб націлений на омолодження шкіри та уповільнення вікових процесів за допомогою комплексного впливу на проблемні ділянки:

Інтенсивно зволожує всі шари епідермісу, насичує клітину вологою й утримує її в глибоких шарах, відновлює гідро-ліпідний баланс і перешкоджає втраті вологи, не допускаючи зневоднення й дегідратації.

Розгладжує мікрорельєф, зменшує глибину зморшок і шкірних заломів, повертає шкірі гладкість і пружність.

Покращує тон, усуває тьмяність і втому, чинить м'яку освітлювальну дію. Освітлює гіперпігментацію і перешкоджає виникненню пігментних плям, надає обличчю м'яке сяйво.

Активно живить клітини корисними мікроелементами і вітамінами, підтримує обмін речовин.

Тонер чинить інтенсивну розгладжувальну і підтягувальну дію, зменшує вираженість глибоких мімічних зморшок. Зміцнює захисний бар'єр, захищає від негативного впливу зовнішніх факторів, заспокоює і нормалізує стан шкіри.

Містить унікальний комплекс із 9 пептидів, який відновлює тканини епідермісу на клітинному рівні, перешкоджає руйнуванню клітин, сповільнює окислювальні процеси.

До складу комплексу входять:
Група пептидів, що підвищують еластичність (Copper Tripeptide-1, Acethylhexapeptide-8, Palmitoyl Oligopeptide-1, Tripeptide-1, Acetyloctapeptide-3);
Група пептидів, що чинять заспокійливу дію (Palmitoyl Tetrapeptide-7, Nonapeptide-1);
Група пептидів, що підсилюють захисні властивості (Palmitoylpentapeptide-4, Hexapeptide-9).

Для найактивнішого впливу в тонері використовуються ліпосомні капсули - вони здійснюють точкову доставку активних інгредієнтів у проблемні зони. Такий метод дає змогу провести корисні речовини в глибокі шари шкіри, покращує їхню засвоюваність і підсилює ефект від застосування засобу, допомагає цілеспрямовано діяти на джерело небажаних змін.

Тонер відновлює оптимальний баланс шкіри і готує її до подальшого догляду, підвищуючи ефективність інших доглядових засобів. Має легку консистенцію, що нагадує водичку, без зусиль розподіляється на шкірі та швидко поглинається, не спричиняючи липкості та стягнутості.

Додаткові діючі інгредієнти:

Стовбурові клітини едельвейса
Ніацинамід
Гіалуронова кислота
Керамід NP
Екстракт інжиру
Екстракт проростків пшениці
Аргінін
Екстракт граната

250мл

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Золотистий
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?