Всі категорії
Додати товар

Омолоджуючий тонер зі стовбуровими клітинами medi-peel cell toxing dermajours toner 250 мл

850 грн
Опис

Омолоджуючий тонер зі стовбуровими клітинами Medi-Peel Cell Toxing Dermajours Toner має багатобічний антивіковий вплив на шкіру. Активно зволожує і живить клітини, розгладжує мікрорельєф, зменшує вираженість вікових змін, надає шкірі м’яке здорове сяйво.

Тонер посилено бореться з різними причинами старіння шкіри, сприяє найбільш швидкому та ефективному відновленню. Засіб націлений на омолодження шкіри і уповільнення вікових процесів за допомогою комплексного впливу на проблемні ділянки:

Інтенсивно зволожує всі шари епідермісу, насичує вологою і утримує її в глибоких шарах, відновлює гідро-ліпідний баланс і перешкоджає втраті вологи, не допускаючи зневоднення і дегідратації.

Розгладжує мікрорельєф, зменшує глибину зморшок і шкірних заломів, повертає шкірі гладкість і пружність.

Покращує тон, усуває тьмяність і втому, надає м’яку освітлюючі дію. Освітлює гіперпігментацію і перешкоджає виникненню пігментних плям, надає особі м’яке сяйво.

Активно живить клітини корисними мікроелементами і вітамінами, підтримує обмін речовин.

Тонер надає інтенсивне розгладження і підтягнення, зменшує вираженість глибоких мімічних зморшок. Зміцнює захисний бар’єр, захищає від негативного впливу зовнішніх факторів, заспокоює і нормалізує стан шкіри.

Містить унікальний комплекс з 9 пептидів, який відновлює тканини епідермісу на клітинному рівні, перешкоджає руйнуванню клітин, уповільнює окислювальні процеси.

До складу комплексу входять:

Група пептидів, що підвищують еластичність (Copper Tripeptide-1, Acethylhexapeptide-8, Palmitoyl Oligopeptide-1, Tripeptide-1, Acetyloctapeptide-3);

Група пептидів, що надають заспокійливу дію (Palmitoyl Tetrapeptide-7, Nonapeptide-1);

Група пептидів, що підсилюють захисні властивості (Palmitoylpentapeptide-4, Hexapeptide-9).

Для найбільш активного впливу в тонері використовуються ліпосомні капсули – вони здійснюють точкову доставку активних інгредієнтів в проблемні зони. Такий метод дозволяє провести корисні речовини в глибокі шари шкіри, покращує їх засвоюваність і підсилює ефект від застосування засобу, допомагає направлено діяти на джерело небажаних змін.

Тонер відновлює оптимальний баланс шкіри і готує її до подальшого догляду, підвищуючи ефективність інших засобів. Володіє легкою консистенцією, що нагадує воду, без проблем розподіляється по шкірі і швидко вбирається, не викликаючи липкості і стягнутості.

Додаткові діючі речовини:

Стовбурові клітини едельвейса уповільнюють процеси старіння, нейтралізують агресивну дію вільних радикалів, факторів навколишнього середовища і ультрафіолету, підтримує гладкість і пружність шкіри. Стимулюють вироблення колагену і еластину.

Ніацинамід відновлює гідро-ліпідний баланс, усуває сухість, стягнутість і лущення. Замедляет доставку меланіну до епідермісу, вирівнює тон шкіри, перешкоджає утворенню пігментації. Знижує чутливість шкіри до зовнішніх подразників, зменшує трансепідермальну втрату вологи.

Гіалуронова кислота проникає в глибокі шари епідермісу, активно зволожує клітини, сприяє утриманню вологи в шкірі. Утворює захисний шар, який не дає волозі випаруватися, надає шкірі гладкість і пружність.

Керамід NP зміцнює клітини шкіри і захищає їх від пошкоджень, запобігає випаровуванню вологи і сприяє тривалому зволоженню, підтримує оптимальний гідро-ліпідний баланс.

Екстракт інжиру тонізує, освітлює, надає антивікове дію. Забезпечує ліфтинг-ефект, має протизапальну дію, оновлює шкіру, не викликаючи роздратування.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: використовувати після етапу очищення. Нанесіть тонер на долоні і дбайливо розподіліть по обличчю. Подушечками пальців вбийте залишок засобів до повного вбирання

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Золотистий
Розмір:
  • 250мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?