Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Набір проти випадіння волосся top beauty

870 грн
Опис

Набір від Top Beauty допоможе вам здобути перемогу в боротьбі з проблемою випадання волосся. Усі засоби з набору мають натуральний склад! При регулярному застосуванні ваше волосся буде більш густим, гладким і сяючим!

🔥До набору входить:

✅Скраб-пілінг для шкіри голови Hair Scrub Top Beauty

Властивості:

1.У складі подрібнені кісточки абрикосу, які сприяють покращенню мікроциркуляції крові та регенерації шкірного покриву голови. Як результат — чистий епідерміс, відновлений ріст волосся і припинено його втрату.
2.Кератин утримує вологу, глибоко проникає в структуру кожного волосся і наповнює його.
3.Сприяє появі обсягу.
4.Ментолова олія у складі приємно охолоджує шкіру, запобігає виникненню лупи та свербіжу, зміцнює та розгладжує волосся, надає їм неймовірного блиску та об'єму. Після використання скрабу волосся виглядає ідеально доглянутим і здоровим, а шкіра голови - неймовірно чистою.
🫧Об'єм — 200 мл
🔥 Ціна - 210 грн🔥

✅Шампунь на основі м’яких ПАВ Обачно й ефективно очищає волосся. При контакті з водою він утворює густу піну, яка легко наноситься рівномірно і легко змивається.
🫧 Об'єм — 250мл
🔥Ціна - 185 грн 🔥

✅Маска проти випадіння волосся Top Beeuty - ефективно бореться з випадінням волосся і дбайливо доглядає за довжиною. Її активні компоненти ущільнюють волосся, стимулюють його ріст і перешкоджають випадінню.
🫧 Об'єм — 300мл
🔥Ціна - 185 грн 🔥

✅Спрей проти випадіння волосся. Завдяки унікальному складу й збалансованій формулі волосяні фолікули зміцнюються, і це сповільнює випадіння.
🫧 Об'єм — 100 мл
🔥Ціна -130 грн 🔥

✅Незмиваюча сироватка покращує клітинний метаболізм, нормалізує роботу сальних залоз шкіри голови, покращує циркуляцію крові. Це активізує ріст волосся і запобігає появі ранньої сивини. Безліч біологічно активних речовин в корені рослини живить волосяні цибулини.

🫧Об'єм — 100 мл
🔥Ціна -190 грн🔥

🤍🔥Ціна за набір 870 грн🔥🤍

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл 250 мл 300 мл
Продавець
natashaermak
SkinSoft
Дніпро
Була