Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий шампунь із рослинним комплексом moremo repair shampoo r 8 ml

118 грн -71% 35 грн
Опис

Відновлюючий шампунь Moremo Repair Shampoo R для пошкодженого волосся дозволяє відновити волосся, забезпечуючи інтенсивне харчування та дбайливий догляд. Збагачена органічними елементами формула, що не містить інгредієнтів, що викликають подразнення шкіри голови, м'яко очистить волосся і надасть їм здорового блиску. Підходить для щоденного використання для всіх типів волосся. Без сульфатів.

Поживний рослинний комплекс містить у собі 17 амінокислот і поєднання трьох гідролізованих протеїнів (кукурудзяного, соєвого і пшеничного), завдяки чому пошкоджене волосся може утримувати вологу і стає більш гладким, що полегшує розчісування і запобігає сплутуванню. Гіпоалергенний шампунь позбавить Вас від подразнення та сверблячки шкіри голови завдяки екстракту лаванди, як наслідок – активізується ріст волосся та стимулюється регенерація клітин шкіри голови. При регулярному використанні Ваше волосся набуде об'єму, гладкості і шовковистості, і незабаром Ви забудете про проблеми з волоссям.

Рекомендований для ослабленого волосся, для волосся без об'єму, для тих, хто часто користується феном, праскою, для тонкого і сухого волосся, для волосся, яке піддається частому фарбуванню, для чутливої ​​шкіри голови.

Ключові інгредієнти:

Екстракти лаванди, волошки та квітки лотоса мають протизапальну та пом'якшувальну дії, регулюють вироблення шкірного сала та активізують ріст волосся.

Екстракт квіток ромашки, масло лемонграсу, екстракт розмарину знімають роздратування мають антисептичний та тонізуючий ефекти.

Гідролізовані кукурудзяний, соєвий і пшеничний протеїни проникнуть усередину волосся, додадуть волоссю блиск, зроблять його здоровішим.

Екстракт спіруліни (синьо-зеленої водорості) допоможе регенерації шкіри, росту волосся, сприятиме запобіганню появи лупи.

Спосіб застосування: Нанесіть шампунь на вологе волосся, змочене теплою водою. За допомогою дозатора налийте трохи шампуню в руку і рівномірно розподіліть його по волоссю. Можна змішати шампунь із водою, щоб наносити його меншу кількість на голову. Далі, додаючи води за потреби, створіть достатню кількість піни і легко помасажуйте шкіру голови. Залиште шампунь ненадовго, а потім ретельно змийте, починаючи від коренів і до кінчиків.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize