Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Твердий бальзам для волосся

185 грн
Опис

🌿Твердий бальзам-кондиціонер з ефектом ламінування для дуже сухого, пошкодженого або фарбованого волосся.
💖 Це справжня знахідка для виснаженого волосся. 💖 При постійному застосуванні він усуває пухнастість, насичує і зміцнює стержень волосини, волосся набуває оксамитовості.
💖Бальзам особливо допомагає пересушеному фарбою волоссю і вони набувають здорового вигляду.
🌿Мигдальна олія - вітамінами А, В, Е і F, ця олійка зміцнює цибулини, відновлює пошкоджене волосся, робить його сяючими, міцними, оберігає кінчики від посіченості.
🌿Олія жожоба - здатна відстрочити раннє посивіння і забезпечити глибоке відновлення волосся. Надає сяйва, розгладжує пасма, робить їх надзвичайно м'якими, допомагає зберегти вологу.
🌰Олія з горіхів макадамії - лідер за вмістом пальмітинової кислоти, яка дозволяє йому живити, зволожувати та захищати волосся і шкіру голови, а також регулювати водно-жировий баланс.
🌿Арганова олія надає локонам блиску, попереджує ламкість, відновлює структуру і живить волосся. Волоссю стає шовковистим та гладким.
🥦Олія броколі - цінне природне джерело блиску та шовковистої м'якості волосся. Його захисна дія, порівнянна з відновлюючими засобами на основі силікону, робить волосся м'яким на дотик, надає їм блиск і сяйво, анітрохи не обтяжуючи і не травмуючи його. Завдяки ефекту, що розгладжує, масло насіння броколі ідеально підходить для приборкання неслухняних локонів і завитків. Рослинна олія броколі полегшує розчісування та укладання волосся.
🌿Plantasens Crambisol робить волосся еластичним і пружним, відновлює мікро- пошкодження, розрівнює прядки.
🌸Центелла цінується як стимулятор росту волосся, що відновлює його тонкий, пошкоджений і ламкий стан, проти випадання волосся.
🌀Як використовувати: після того, як змили шампунь, наносимо бальзам (беремо плиточку і проводимо по мокрому волоссю зверху донизу по всій довжині або лише по кінчикам), руками розчісуємо, щоб рівномірно розподілити його вздовж всього волосся; немає необхідності наносити багато, тому що бальзам дуже насичений.
🔥Коли відчуваєте, що волосся вже гладеньке, можна змивати теплою водою. Змивайте дуже ретельно.

Плиточка 20 грам – 185 гривень, 50 грам – 340 гривень

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
leo_mi_la
leo_mi_la
Запоріжжя
Була

Схожі товари