Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Masil 9 protein perfume silk balm парфумований бальзам для волосся з протеїнами

480 грн
Опис

Протеїновий незмивний бальзам. Просто нанесіть необхідну кількість на чисте волосся і дайте рідини вбратися! Комплекс з дев'яти видів протеїнів інтенсивно відновлює волосся на структурному рівні, а також живить шкіру голови. Засіб усуває ламкість, перешкоджає випаданню. Дуже ефективно бореться з наслідками термопроцедури.
Тому, якщо ви часто використовуєте фен або плойку для укладання, цей продукт оперативно додасть силу тьмяним волоссю, схильним до агресивного впливу б'юті-гаджетів. Бальзам глибоко зволожує і живить, підвищує еластичність волоса, розгладжує лусочки і запобігає перетин кінчиків.
Захищає волосся від термічного впливу феном, праскою і т.д. Робить волосся шовковистим і гладкими, додає здоровий блиск. Відновлює структуру волосся, заповнює порожнечі і не дозволяє волоссю ламатися. Засіб має ненав'язливим квітковим ароматом, який тримається на волоссі від застосування до застосування.
Підходить для всіх типів волосся.
Спосіб застосування: нанести на чисте вологе або сухе волосся, використовувати перед укладанням феном. Перед застосуванням бальзаму також можна наносити кондиціонер і / або маску. Застосовувати бальзам можна при кожному митті голови. 180 ml

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?