Всі категорії
Додати товар

Бальзам для волосся від лупи з яблучним оцтом masil 10 probiotics aplle vinegar...

450 грн -15% 385 грн
Опис

Код 2267

Бальзам від лупи з яблучним оцтом Masil 10 Probiotics Apple Vinegar Treatment має лікувальну дію, зміцнює волосяні цибулини та сприяє зростанню волосся. Оздоровляє волосся, повертаючи їм блиск і шовковистість. Підтримує оптимальний кислотно-лужний баланс шкіри голови, перешкоджаючи появі сухості, подразнень та сверблячки.

Ключовий компонент бальзаму, яблучний оцет, глибоко очищає шкіру голови, бореться з лупою та освіжає. Сприяє поліпшенню кровообігу та прискорює ріст волосся, надає їм сяйва.

Бальзам добре пом'якшує волосся і робить його більш слухняним, полегшує процедуру розчісування. Відновлює та запечатує пошкоджену кутикулу волосся, захищає від ламкості та перетину. Відмінно живить, зволожує та кріпить.

Додаткові компоненти, що діють:

Комплекс протеїнів ефективно відновлює волосся, покращує його зовнішній вигляд, повертає гладкість та блиск. Створює захисну оболонку, яка утримує вологу та надає волоссю еластичність.
Пробіотики зміцнюють волосся, підтримують захисний шар, роблять його більш стійким до зовнішніх подразників, надають гладкості та міцності.
Олія аргани створює захисний бар'єр, що оберігає волосся від агресивного довкілля. У короткі терміни відновлює структуру волосся, робить його більш щільним і сильним, усуває кінчики, що січуться.
Олія камелії інтенсивно живить, надає дзеркального блиску, запобігає перерізу кінчиків.
Гідролізований колаген заповнює пошкоджені ділянки волосся, відновлює та ущільнює його структуру, розгладжує кератинові лусочки.
Екстракт центелли азіатської підвищує пружність та пружність волосся, глибоко зволожує. Утворює захисний бар'єр, що захищає від ультрафіолету та негативних факторів зовнішнього середовища.
Підходить для всіх типів волосся.

Спосіб застосування:

Нанесіть бальзам на шкіру голови та довжину волосся на 2-5 хвилин, змийте залишки засобу.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл