Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Гель а льон (для шкіри та волосся)

95 грн
Опис

Розділ "Альфа"

• Опис:
Для всіх типів шкіри і волосся. Для будь-якої пори року. Гель на основі натурального гідролату з активним складом. Багатофункціональний засіб: гель, сироватка, засіб після бриття і епіляції, основа для розведення масок. Для шкіри обличчя, шиї, зони декольте, довкола очей, рук і тіла. Для щоденного використання. Оздоровлює шкіру. Швидко знімає запальні процеси, шелушіння, сухість і різні алергічні прояви на шкірі. Сприяє відновленню гідроліпідної мантії шкіри. Загоює пошкодження, в тому числі, спричинені використанням миючих засобів з ПАВ. Нормалізує баланс мікрофлори на поверхні шкіри. Заспокоює, регенерує, омолоджує і оживляє. Бореться з пігментацією, покращує колір шкіри, робить її гладкою. Підходить для чутливої шкіри з куперозом. Має антиоксидантні властивості. Ефект anti pollution. Має антибактеріальні, противірусні, протигрибкові властивості. При акне знімає гострі стани, а при регулярному використанні попереджує появу висипів.

Добре підходить для догляду за шкірою голови і волоссям будь якого типу (втирати перед миттям голови). Надає захист від жари і морозу.

• Застереження:
Обов'язково зробіть тест на алергію. Перед використанням нанесіть невелику кількість косметичного засобу на внутрішню частину зап'ястя на 12 год. Пам'ятаємо що при наявності симптомів які нам незрозумілі - звертаємось до лікаря.

• Умови зберігання:
Термін придатності - 2місяці
Зберігати натуральну косметику рекомендується в холодильнику, в герметичних контейнерах, щоб уникнути контакту з мікроорганізмами і вологою.
Контейнер і ємності з косметичними засобами регулярно протирати підкисленою водою і спиртом.
Найкращий варіант холодильник-органайзер, котрий має стандартну температуру 12 градусів і антибактеріальне покриття.

• Індивідуальний підхід. Якщо у Вас є конкретні побажання з приводу складу
косметичного засобу, або, при наявності проблеми зі шкірою,які Ви плануєте вирішити, формули засобів підбираються персонально. Подробиці в переписці.

Будьте гарні і щасливі! :)

• Склад:
Гідролат Алое (Aloe Vera (Aloe barbadensis) Leaves Hydrozol (and) Euxyl), екстракт льону (Linum Usitatissimum CO2 Extract), екстракт кокосу(Cocos nucifera L CO2 Extract), екстракт грейпфрутових кісточок (Citrus Grandis Seed, Glycerin), екстракт каштан (Chestnut (Castanea sativa) CO2 Extract), вітамін Е (Альфа-цокоферола ацетат) (ALFA-TOCOPHEROL ACETATE SOLUTION), гелеутворювач (Polyacrylate Crosspolymer-11)

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари