Всі категорії
Додати товар

Кератин для волосся honma tokyo wennoz h-brush white care 1000мл

3800 грн
Опис

Honma Tokyo H-Brush White Care - це інноваційна лінія догляду навіть за дуже пошкодженим волоссям.
Фарбування, хімічні процедури та агресивне навколишнє середовище поступово старять волосся, роблять його тьмяним, ламким і неслухняним. Але подібно до того, як бoтeкc для обличчя здатний повернути час назад, бoтeкc H-Brush White Care робить слабке волосся знову яскравим, блискучим і еластичним.
Дія:
• Відновлює пошкоджену структуру кортексу;
• Збільшує щільність волосся;
• поверне волоссю колишню міцність та еластичність;
• Створює яскравий, природний блиск;
• Зводить на "ні" жовтий відтінок на освітленому волоссі;
• Володіє накопичувальним ефектом.
Активні інгредієнти:
N-Aцeтилцистeїн, гідролізований кератин, запатентована формула "Luna Matrix", еластин, зеленого чаю екстракт, олія насіння дерева Пракакси.
Результат:
Після застосування Honma Tokyo H-brush волосся виглядають живим, більш щільним, здоровим, з´являється природний блиск. Завдяки тому, що волосся стає більш слухняним і м´якими, значно полегшується укладання.
Інструкція Honma Tokyo H-brush Botоx capilar

Вимити волосся, використовуючи шампунь глибокого очищення (крок 1) 2 рази.
ВАЖЛИВО: При заключному митті волосся необхідно витримати шампунь на волоссі 3-5 хвилин.
Ретельно просушити волосся рушником.
Розділити волосся на чотири зони і акуратно, за допомогою пензлика, пасмо за пасмом, нанести ІНТЕНСИВНИЙ РЕКОНСТРУКТОР (крок 2), відступивши від шкіри голови 1,5 – 2 см.
Витримати засіб на волоссі 20 хвилин (для кращого ефекту рекомендується скористатися поліетиленовою шапочкою).Не змиваючи засіб, висушити волосся на 100% прохолодним повітрям фена,
БЕЗ ВИКОРИСТАННЯ ГРЕБІНЦЯ!Розділити волосся на чотири зони і на нижній потиличній зоні виділити пасмо товщиною не більше 1 см.
Використовуючи прасочку та карбоновий гребінець проводити , по пасмам 7-14 разів (залежить від стану та типу волосся)160-180 градусів – для тонкого та сильно пошкодженого волосся190-200 градусів – для нормального волося200-220 градусів – для густого волосся8.
Дати волоссю охолонути (15 хв)
9. Ретельно промити волосся проточною водою.
ВАЖЛИВО: перше миття без використання шампуню!
10. Підсушити волосся рушником і нанести на волосся будь-яку мaску з асортименту, витримати 10 хвилин, потім ретельно промити волосся проточною водою.
11. Зробити укладку волосся будь-яким способом.
12. Процедура завершена.
РЕКОМЕНДАЦІЯ:
Для збереження і продовження ефекту після процедури в домашніх умовах рекомендується використовувати БЕЗСУЛЬФАТНІ ШАМПУНІ З КЕРАТИНОМ

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари