Всі категорії
Додати товар

Набір luxliss balancing blonde & silver шампунь та кондиціонер для блонду

1250 грн
Опис

Склад набору:
Шампунь для блонду Luxliss Balancing Blonde & Silver Shampoo для фарбованого або освітленого волосся.Кондиціонер для блонду Luxliss Balancing Blonde & Silver Shampoo для фарбованого або освітленого волосся.ШАМПУНЬ ДЛЯ БЛОНДУ LUXLISS BALANCING BLONDE & SILVER SHAMPOO ДЛЯ ФАРБОВАНОГО АБО ОСВІТЛЕНОГО ВОЛОССЯФормула засобу містить фіолетовий пігмент, а сам шампунь має м´яку кремоподібну текстуру та приємний аромат. Засіб призначений для очищення освітленого волосся. Шампунь дбайливий до волосся та шкіри голови.
зволожує;тонізує;створює об´єм;полегшує процес укладки.Основна перевага шампуню - усунення жовтих та помаранчевих відтінків на освітлених пасмах, а також їх живлення та відновлення. Після застосування засобу волосся набуває природного блиску. Завдяки кератину, оліям макадамії, марули та троянди, структура волосяного стрижня отримує значний запас вологи, завдяки чому локони стають м´якими, слухняними, легко розчісуються, добре тримають укладку.
Екстракти алое та ромашки зміцнюють і захищають локони, підтримують показники вологості та блиску. Сприяють відновленню пошкодженої структури, активізують ріст, сприяють вирівнюванню волосяної поверхні.
Застосування: Шампунь наносять на вологе волосся, дбайливо збивають в піну, злегка масажують шкіру та ретельно змивають. Процедуру можна повторити.
КОНДИЦІОНЕР ДЛЯ БЛОНДУ LUXLISS BALANCING BLONDE & SILVER SHAMPOO ДЛЯ ФАРБОВАНОГО АБО ОСВІТЛЕНОГО ВОЛОССЯДоглядовий засіб застосовується відразу після використання шампуню, посилюючи ефект відновлення, зміцнення та створення об´єму. Формула має м´яку та тонізуючу дію. Кондиціонер працює з освітленими, фарбованими, пошкодженими та натуральними світлими локонами.
Призначення формули:
нейтралізація жовтизни;посилення кольору та холодного відтінку;збільшення об´єму та тривалості збереження укладки;полегшення процесу розчісування пасм;відновлення та посилення блиску та м´якості, а також зміцнення волосяної структури.Властивості засобу:
наявність протеїнів відновлює структуру волосся по всій довжині;формула містить олію троянди, що повертає блиск, шовковистість та гладкість пасм;спеціальні компоненти ефективно протидіють появі жовтих та помаранчевих відтінків.Застосування: Кондиціонер використовують після миття голови - наносять на чисті вологі пасма та розподіляють по всій довжині. Через 2–3 хвилини ретельно змити та ополоснути чистою теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
500 мл
Продавець
julia206
Keratinka
Київ
59% виконаних замовлень
Була

Схожі товари