Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий кондиціонер moroccanoil moisture repair conditioner, 70 мл

345 грн
Опис

Приємно мріяти про бездоганне, здорове, сильне і шовковисте волосся. Однак ще приємніше бути володаркою такого волосся. Приміряти на себе другу роль вам допоможе зволожувальний кондиціонер від MoroccanOil. Даний продукт оздоровить ваші локони, залікує пошкодження, зробить їх міцними, м'якими і слухняними.

З цим кондиціонером ви забудете про ламкість, посічені кінчики і випадіння волосся. Ви отримаєте абсолютно здорове, розкішне волосся. Кератин і пантенол у складі цього засобу зміцнять кожен волосок, відновивши його. Олії арганії і авокадо зроблять волосся шовковистим і еластичним, приборкають неслухняні локони і полегшать розчісування. Протеїн забезпечить волоссю щедре підживлення.

Надійний захист волосся - така властивість цього кондиціонера. Продукт захистить локони від згубного впливу навколишнього середовища (яскраве сонце, морози), зберігає їх колір насиченим і запобігає появі пошкоджень.

Спосіб застосування: після використання шампуню обережно відіжміть волосся, щоб видалити надлишки води, і нанесіть кондиціонер Moroccanoil по всій довжині. Залиште на 1-2 хвилини. Ретельно змийте.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?