Всі категорії
Додати товар

Набір extremo botox dry&crispy karite: шампунь і кондиціонер для сухого та...

1020 грн
Опис

До складу набору входить:
1. Шампунь для сухого та кучерявого волосся Extremo Botox Dry&Crispy Karite Shampoo з олією карите
2. Кондиціонер для сухого та кучерявого волосся Extremo Botox Dry&Crispy Karite Conditioner з олією карите.
Шампунь Dry&Crispy Karite Shampoo від Extremo (країна-виробник — Італія) з гіалуроновою кислотою й олією карите в складі дбайливо очищає від накопичених частинок пилу та сальних виділень, глибоко зволожує сухі локони, розгладжує кутикулу по всій довжині та надає дзеркального блиску.
Шампунь Dry&Crispy Karite Shampoo містить:
- олія карите — зволожує локони та шкіру голови, усуває лущення, надає сяйва локонам, сприяє підвищенню еластичності; містить антиоксиданти (вітаміни Е й А), які посилюють природний захист;
— гідралізована гіалуронова кислота — рівномірно розподіляє вологу на всій довжині локонів, роблячи їх стійкішими до ламкості.
Кондиціонер Botox Dry&Crispy Karite Conditioner від Extremo (країна-виробник — Італія) для сухих і кучерявих локонів містить гіалуронову кислоту та олію карите, зволожувальні локони від коренів до кінчиків і запобігають їх ламкості. Після застосування засобу волосся набуває здорового блиску, стає м'яким на дотик і легко надається укладанню.
Dry&Crispy Karite Conditioner згладжує посічені кінчики та запобігає появі цієї проблеми в майбутньому.
Так само, як і шампунь, олія карите — зволожує локони та шкіру голови, усуває лущення, надає сяйво локонам, сприяє підвищенню еластичності; містить антиоксиданти (вітаміни Е й А), які посилюють природний захист.
Комплексний догляд Dry&Crispy Karite, що містить шампунь і кондиціонер, забезпечить глибоке зволоження сухих, кучерявих локонів, захистить їх від зневоднення та втрати поживних речовин.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
500 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?