Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер для укладання волосся leonor greyl condition naturelle

695 грн
Опис

ЛЮБІ ДІВЧАТА! НЕ ТРЕБА ПИТАТИ НАЯВНІСТЬ, ЯКЩО Є ОГОЛОШЕННЯ — Є У НАЯВНОСТІ!
🥰👍🏻

Виключно оригінал.💯
Флакон майже повний, не достає 5%, це максимально враховано у вартості.
Ідеальна нагода скористатися не за усі гроші мира професійним засобом від преміального бренду, що дійсно дає користь і результат.
Об’єм: 150 мл. 
Ціна на Makeup 1755 грн. 

Прекрасний кондиціонер для укладання ослабленого й тонкого волосся, призначення якого - захист локонів і надання їм об’єму. Створений для мінімізації шкоди від гарячого укладання щипцями й феном, забезпечує легке розчісування волосся й термозахист. Рекомендується використовувати перед висвітленням, завиванням, розпрямленням, використанням гарячих приладів. Для довгого волосся можна використовувати як незмивний кондиціонувальний засіб.

У складі чудового косметичного продукту представлені, у тому числі, екстракти водоростей (розплутують вузлики, доглядають за волоссям), колаген (надає блиску, захищає і живить) і плівкоутворювальні протеїни (забезпечують захист від впливу гарячого повітря при укладанні феном).

Кондиціонер розплутує волосся, надає йому блиск й об'єм, легко фіксує. Містить UV-фільтр. Для посилення ефекту об’єму рекомендовано перед укладанням вимити волосся, використовуючи шампунь із медом.

Із Condition Naturelle справжня краса більше не вимагає жертв!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари