Всі категорії
Додати товар

Двофазний кондиціонер для фарбованого волосся expertico

245 грн
Опис

Особливості двофазного кондиціонера для фарбованого волосся EXPERTICO
Зміцнює структуру волосся, полегшує його розчісування й укладання.
Не обважнює й не "зажиряє".
Надає еластичність і блиск.
Суміш рослинних гідролізованих білків пшениці, сої та кукурудзи інтенсивно зміцнює структуру ламкого та пошкодженого волосся, зволожує, згладжує кутикулу та підсилює стійкість кольору.
Перешкоджає електризуванню волосся.
Містить УФ-фільтри, які захищають фарбоване волосся від блякнення на сонці.
Активні термозахисні компоненти захищають волосся від руйнівної дії тепла в процесі сушіння та допомагають утримувати вологу у волоссі.
Застосування
Добре струсити флакон перед застосуванням для змішування двох фаз. Розпиліть двофазний кондиціонер для фарбованого волосся EXPERTICO з відстані 15 см на чисте вологе волосся. Прочешіть волосся для рівномірнішого розподілу продукту. Не змивати. Не наносити на корінь. Для надання додаткового блиску розпорошити в невеликих кількостях додатково на сухе волосся.

Швидкодійний двофазний спрей-кондиціонер робить волосся блискучим і шовковисто-м'яким не перевантажуючи його. Легка формула, з вмістом арганової олії та гідролізованого рослинного кератину, забезпечує інтенсивний догляд і захист волосся від шкідливого впливу довкілля, що дає змогу зберегти його сяйними та здоровими. Після застосування спрей-кондиціонера волосся стає м'яким і легко розчісується.

Застосування: добре струсити пляшку та розпилити спрей на сухе або вологе волосся. Розчісувати та укладати як зазвичай. Не змивати.

Особливості EXPERTICO ARGAN OIL 33008:

Забезпечує інтенсивний догляд і захист волосся
Відновлює блиск і здоров'я волосся
Надає волоссю м'якість, слухняність
Живить волосся й не перевантажує його
Об'єм 300 мл

Двофазний кондиціонер для всіх типів волосся EXPERTICO, призначений для миттєвого догляду за волоссям. Досить розпилити його невелику кількість, як волосся стає гладким і дуже легко розчісується. Спеціальна формула двофазного кондиціонера сприяють глибшому проникненню свіжого кольору фарбованого волосся і продовжують стійкість кольору, що робить його незамінним продуктом у салоні відразу після фарбування волосся.

Особливості двофазного кондиціонера для всіх типів волосся EXPERTICO
Вирівнює структуру волосся, полегшує його розчісування й укладання.
Не обважнює й не "зажиряє".
Надає еластичність і блиск.
Суміш пшеничних протеїнів із кератиновими амінокислотами та провітамін В5 зволожує волосся, живить і згладжує поверхню волосся.
Містить УФ-фільтри, які захищають волосся від негативного впливу сонячних променів (волосся менше блякне на сонці).
Активні термозахисні компоненти захищають волосся від руйнівної дії тепла в процесі сушіння та допомагають утримувати вологу у волоссі.
Застосування
Добре струсити флакон перед застосуванням для змішування двох фаз. Розпиліть двофазний кондиціонер для волосся з відстані 15 см на чисте вологе волосся. Прочешіть волосся для рівномірнішого розподілу продукту. Не змивати. Не наносити на корінь. Для надання додаткового блиску розпорошити в невеликих кількостях додатково на сухе волосся.

- Безкоштовна доставка у відділення
- Укрпошти,
- Meest
- поштомати Нової пошти

- 49 грн доставка у відділення Нової пошти

- Мінімальна вартість замовлення 250 грн

- Послуга доступна для замовлень через "Купити" та кошик

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
300 мл
Продавець
oluhkag
Косметичка
Супер-продавець
Харків
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари