Всі категорії
Додати товар

Відновлювальна маска для волосся philip kingsley elasticizer deep-conditioning treatment

240 грн -38% 150 грн
Опис

40 мл

Відновіть природну пружність і блиск вашого волосся
1 продається кожну хвилину. Оригінальна маска для волосся, яка починає діяти вже за 3 хвилини, роблячи волосся сильнішим, здоровішим і помітно поживнішим.

Зволожує всі типи волосся
Глибокі умови
Живить сухе волосся
Зміцнює/зменшує ламкість
Додає блиску і блиску
Додає гнучкості та відскоку
Зменшує пухнастість

Чим вирізняється еластайзер?

Не обважнює волосся
Більшість інших масок для волосся є «незмивними кондиціонерами», що означає, що продукт залишається на волоссі та може обтяжувати його впродовж дня. Як оброблення перед шампунем Elasticizer вбирається у волосся, а залишки потім змиваються.

Емульговані олії проникають у волосся і глибоко кондиціонують його.
Під час використання «чистої» олії безпосередньо на волоссі вона може створити бар'єр, що перешкоджає вбиранню активних інгредієнтів. Наша суміш емульгованих олій рицинової й оливкової дає змогу Elasticizer забезпечувати переваги олії, як-от неймовірний блиск і зволоження, а також дає змогу нашим активним інгредієнтам проникати у волосся і зміцнювати його.

Еластин — інгредієнт нашої супергеройської маски для волосся.
Еластин — це гнучкий білок, який природно наявний у будівельних блоках волосся.

Це відповідь на питання про сухе волосся, яке ви шукали, і щоразу він перевершує кератинові маски для волосся. Еластин надає волоссю еластичний ефект, допомагаючи розтягуватися, не ламаючись під час натягу, роблячи волосся сильнішим і зменшуючи ламкість.

Розроблено провідними трихологами
Ця унікальна формула досі використовується в складі процедур з догляду за волоссям, яке отримує кожен клієнт, який відвідує наші відзначені нагородами клініки в Лондоні та Нью-Йорку.

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ
Перед миттям шампунем ретельно намочіть волосся й нанесіть за секціями. Працюйте з волоссям кінчиками пальців. Накрийте шапочкою для душу та залиште мінімум на 20 хвилин (бажано понад 60 хвилин). Добре змийте та нанесіть відповідний шампунь, кондиціонер і тонік для шкіри голови Philip Kingsley. З тоншої текстури волосся треба двічі нанести шампунь, щоб видалити весь продукт. Для досягнення найкращих результатів використовуйте принаймні один раз на тиждень.

Подаруйте своєму волоссю підвищену еластичність, накриваючи його шапочкою для душу та залишивши на ніч.
Нанесіть Elasticizer перед тренуванням, а потім змийте шампунем після тренування.
Використовуйте Elasticizer як крем для укладання на натуральному щільно завитому волоссі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?