Всі категорії
Додати товар

Набір extremo botox keratin repair: шампунь і кондиціонер для відновлення волосся з...

1020 грн
Опис

До складу набору входить:
1. Шампунь для відновлення волосся Extremo Botox Keratin Repair Shampoo з кератином 500 мл;
2. Кондиціонер для відновлення волосся Extremo Botox Keratin Repair Conditioner з кератином 500 мл.

Шампунь Botox Keratin Repair Shampoo від Extremo (країна-виробник — Італія) з гіалуроновою кислотою й кератином у складі очищає локони від забруднень, шкірного сала та залишків стайлінгових засобів, надає об'єм і реструктурує волосяне волокно. Кератин згладжує структуру волосся, роблячи його м'яким, шовковистим і сяйним. Після очищення локони стануть гладкими, з ефектом відполірування.
Результат від використання Keratin Repair Shampoo — це зволожені та здорові локони на всій довжині; усувається ламкість, волосся міцніше та еластичніше.
Склад Keratin Repair Shampoo містить:
- гідралізований кератин, який є натуральним білком, утримує вологу на поверхні та заповнює структуру пористого волосся, пом'якшуючи та зміцнюючи її;
— гідралізована гіалуронова кислота — рівномірно розподіляє вологу на всій довжині локонів, роблячи їх стійкішими до ламкості.
Кондиціонер Botox Keratin Repair Conditioner від Extremo (країна-виробник — Італія) з гіалуроновою кислотою й кератином у складі глибоко живить волосяну кутикулу, утримує в ній вологу, і зміцнює пошкоджені локони на всій довжині. Після застосування засобу волосся набуває гладкості, стає м'яким на дотик і легко надається укладанню.
Особливості Keratin Repair Conditioner:
- зволожує локони по всій довжині;
- усуває ламкість, робить волосся міцнішим та еластичнішим;
— реанімує посічені кінчики.
Склад Keratin Repair Conditioner містить:
- гідралізований кератин — натуральний білок, який утримує вологу на поверхні та заповнює структуру пористого волосся, пом'якшуючи та зміцнюючи його;
— гідралізована гіалуронова кислота — рівномірно розподіляє вологу на всій довжині локонів, роблячи їх стійкішими до ламкості.
Комплексний догляд Keratin Repair, що містить шампунь і кондиціонер, забезпечить глибоке зволоження сухих, тьмяних локонів, захистить їх від зневоднення та втрати поживних речовин.
Уточнюйте наявність, перш ніж робити замовлення.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?