Всі категорії
Додати товар

Набір протеїнового шампуня та кондиціонера cp-1 bright complex intense nourishing, 100мл

375 грн
Опис

1)Безсульфатний шампунь CP-1 Bright Complex Intense Nourishing Shampoo - ефективний косметичний продукт корейського бренду Esthetic House, який забезпечує волоссю бездоганну чистоту, свіжість і доглянутий вигляд. Він глибоко очищає, відновлює і живить, повертає блиск волоссю, яке має проблему сухості, постраждало від частого фарбування і термоукладки, має ослаблений і тонкий вигляд. Видаляє будь-які види забруднень, піклується про волосся, оздоровлюючи та оживляючи його. Волосся перетворюється, має гарний і свіжий вигляд, набуває пружності, стає густішим, не відчуває нестачі вологи. Застосування шампуню дає змогу перешкодити виникненню таких явищ, як випадіння волосся і посічені кінчики. Також завдяки регенераційним властивостям прискорюються процеси росту.

Одними з головних допоміжних компонентів засобу є протеїни шовку, кератин і колаген. Вони беруть активну участь у відновленні пошкодженої структури, заповнюючи порожнечі в кутикулі, вирівнюючи і збільшуючи товщину волосків. Підвищується еластичність і пружність, досягається ефект оптимальної гідратації.
Об'єм 100 мл.

Як застосовувати: добре змочити волосся водою, видавити шампунь на долоню і спінити, потім нанести на корені, помасажувати, розподіляючи по всій довжині пасом, змити. Повторити, якщо є необхідність.

2)Безсульфатний кондиціонер CP-1 Bright Complex Intense Nourishing Conditioner - істинний порятунок для сухого, ламкого, слабкого, після освітлення, частого фарбування і перманенту волосся. Він ефективно бореться з проблемою посічених кінчиків, запечатуючи розшарування. Запобігає випадінню волосся, надає густоту, пружність, робить структуру шовковисто-гладенькою, усуває дефіцит вологи, позбавляє шкіру голови від лущення. Крім цього кондиціонер також перешкоджає руйнуванню волосся під впливом агресивного зовнішнього середовища.

Перші місця в переліку інгредієнтів, що входять до складу цього корейського суперкондиціонера, займають протеїни. Їхня концентрація висока, тому й результативність засобу дуже хороша. За рахунок протеїнів відбувається заповнення пустот і пошкоджень у волосяній структурі, до появи яких призводять часте фарбування, завивка, сушіння феном, випрямлення тощо. У складі також присутні такі інгредієнти, як шовк і гідролізований колаген. Їхнє завдання полягає в потужному зволоженні, зміцненні та потовщенні волосся, забезпеченні пружності та еластичності. В результаті волосся чудово розчісується, слухняно укладається, а ризик пошкоджень і випадіння зводиться до мінімуму.
Об'єм 100 мл.

Як застосовувати: скориставшись шампунем, вимити волосся, ретельно віджати вологу рушником, нанести необхідну кількість кондиціонера на кореневу зону і розподілити на всю довжину пасом, помасажувати волосся і шкіру приблизно 2 хвилини (за профілактичного догляду) або 5 хвилин (за наявності сильних пошкоджень), змити

✅ВІДПРАВКА 3-4 ДНІ
🇺🇦Співпрацюємо з Новою Поштою
‼️ЗАМОВЛЕННЯ ОФОРМЛЮЄМО ЧЕРЕЗ ЧАТ
💸Є НАКЛАДНИЙ ПЛАТІЖ💸
Вдалих покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл
Продавець
yana10od
clothes2shop
Чорноморськ
29% виконаних замовлень
Була

Схожі товари