Всі категорії
Додати товар

Косметичний набір протеїновий шампунь та маска для волосся esthetic house cp-1

825 грн
Опис

Протеїновий шампунь із колагеном CP-1 Bright Complex Intense Nourishing Shampoo, 500 мл

CP-1 Bright Complex Intense Nourishing Shampoo - живильний шампунь придатний для всіх типів волосся, особливо для пошкодженого та пофарбованого. Спеціальна формула шампуню підвищує еластичність, гладкість і міцність волосся, а гідролізований шовк надає їм блиску. Вміст протеїнів 5 рослин, сої, рису, пшениці, кукурудзи та картоплі, надає волоссю здорового та сяючого вигляду. Bright Complex Intense Nourishing Shampoo, як і інші шампуні CP-1, очищує, живить, відновлює баланс волосся та, перш за все, безпечний у використанні.
Спосіб використання: Нанесіть шампунь на вологе волосся і шкіру голови. Спіньте, а потім промийте волосся.

Для комплексного догляду рекомендується застосовувати в сукупності з іншими засобами цієї ж лінійки (кондиціонер, маска, сироватка).

Маска для волосся CP-1 Premium Hair Treatment, 250 мл

Ця маска — ідеальний догляд за сухим, пошкодженим після фарбування волоссям, яке потребує відновлення. Вона являє собою повноцінний комплекс для розгладження та лікування волосся. Вже після першого використання вона дає видимий результат та відновлює внутрішню структуру волосся на клітинному рівні (доведено клінічними дослідженнями). Волосся буде здорове, слухняне, еластичне і гладке. Природний блиск протягом 12 годин та оптимальний рівень зволоженості.

Спосіб застосування: вимийте волосся, не використовуючи жодних засобів крім шампуню. Трохи підсушіть волосся рушником. Розділіть волосся на прядки і нанесіть маску на кожен локон, відступаючи 5-10 см від коріння. Щоб маска розподілилася рівномірно, розчешіть волосся гребенем. Прогрійте волосся феном (повітря має бути теплим, а не гарячим), загорніть волосся в рушник або використовуйте спеціальну шапочку. Зачекайте 5-10 хвилин (чим сильніше пошкоджене волосся, тим довше потрібно тримати маску). Змийте засіб великою кількістю теплої води, чисте волосся промийте прохолодною водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yana10od
clothes2shop
Чорноморськ
28% виконаних замовлень
Була