Всі категорії
Додати товар

Пом'якшувальний кондиціонер для сухого волосся "банан" hiskin crazy hair emollient...

255 грн
Опис

Завдяки насиченій формулі зволоження та олії пом’якшувальний кондиціонер для волосся від польського бренду Hiskin Crazy Hair створює захисний шар навколо структури вашого волосся, роблячи його чудово гладким на дотик! Крім того, ви зможете насолоджуватися ефектом зволоження та живлення протягом дуже тривалого часу. Цей склад сподобається кожному волоссю, особливо сухому та пошкодженому волоссю з високою пористістю.

Що забезпечує ефект?

✨Пом'якшувальний мікс - суміш поживних рослинних олій соняшнику, авокадо та солодкого мигдалю, а також масла ши. Вони надають вашому волоссю здоровий блиск і захищають його від несприятливого впливу зовнішніх факторів, таких як забруднення.
✨Екстракт манго та банана - відповідають за живлення вашого волосся – вони надають вашому волоссю м'якості та блиску, поки ви насолоджуєтеся ароматом відпочинку в раю.

Як використовувати 👇🏻

Нанесіть невелику кількість засобу на вологе волосся, віджате від надлишку води. Змийте через кілька хвилин, а для найкращих результатів залиште на волоссі приблизно на 20-30 хвилин.

Засіб на 97% складається зі складників природного походження та є веганським продуктом.

Виробник: Польща

250 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
250 мл

Схожі товари