Всі категорії
Додати товар

Рідкий кондиціонер для сухого та ламкого волосся revuele

250 грн
Опис

Швидке відновлення надмірно пошкодженого волосся

Пошкодження волосся в основному викликане хімічною або механічною обробкою і призводить до ламкості та шорсткості поверхні. Потрібний особливий підхід та система відновлення, що забезпечує глибоке проникнення діючих речовин.

Цей швидкий рідкого кондиціонера займає всього 9 секунд під душем, щоб зробити волосся 9 разів блискучим! Розгладжує текстуру, розплутує кінчики, що січуться, і помітно перетворює сухе пошкоджене волосся. Удосконалена ламелярна формула працює для більш міцного, гладкого і живого волосся.

Формула з кератином і протеїном шовку для розгладження та відновлення поверхні куточків волосся, покращення блиску, еластичності та м'якості, утримуючи вологу у волоссі для здоровішого та міцнішого вигляду.

Спосіб використання: добре струсіть пляшку. Використовуйте 1 дозу (20 мл) для середньої довжини волосся. Нанесіть по всій довжині чистого вологого волосся, акуратно масажуючи продукт для поглинання. Змийте за 7-9 секунд. Якщо бажаєте, зробіть маску для волосся. Використовуйте один раз на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
250 мл
Продавець
bloom...
blooming_woman.ua23
Супер-продавець
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари