Всі категорії
Додати товар

Незмивний кондиціонер для сухих і посічених кінчиків волосся tigi bed head ego boost...

585 грн
Опис

Здоров’я вашого волосся підірване. Воно ослаблене, а його кінчики почали сіктися. Не варто засмучуватися. Ваші кучері ще можна врятувати, і для цього вам потрібно лише скористатися засобом для посічених кінчиків від Tigi. Представлений продукт вилікує волосся, знову зробить його міцним, шовковистим, доглянутим і абсолютно здоровим.

Ви здивуєтеся тому, наскільки швидко вирішиться проблема посічених кінчиків! Представлений засіб збагатить волосся протеїнами шовку та фруктовими кислотами. Активні компоненти залікують пошкодження, регенеруватимуть структуру кожного волоска, позбавляючи від розшаровування на кінцях. Цей косметичний продукт наповнить волосся силою, ущільнить, зробить його міцним і м’яким.

Засіб розгладить локони й вирішить проблему неслухняного волосся. Його зволожувальна властивість захистить кучері від сухості. А п’янкий та легкий аромат квітів і фруктів чудово прикрасить вашу шевелюру. Описаний засіб від Tigi - це ключ до позбавлення від посічених кінчиків волосся. Скористайтеся ним!

Активні речовини: гідролізований шовк, фруктові кислоти.

Застосування: волосся вимити шампунем, просушити рушником. Нанести засіб на кінчики волосся, не змивати

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize