Всі категорії
Додати товар

Kerastase discipline basein sans sulfates. шампунь-ванна для розгладження неслухняного...

420 грн
Опис

Kerastase Discipline Bain Sans Sulfates.
Шампунь-ванна для розгладження неслухняного волосся (без сульфатів).

Цей продукт доступний у розпиванні:
100 мл — 420 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

📢📢📢Є флакони 250 мл і 1000 мл. Ціни уточнюйте або дивіться в нашому профілі📢📢📢

Нова лінія Kerastase Discipline обіцяє на довгий час (до 72 годин) розв'язати проблему кучерявого та неслухняного волосся. За застереженнями виробника, всі продукти лінії неагресивні, неінвазивні, м'яко та дбайливо впливають на волосся, не роблячи його жорстким або нерухомим. Kerastase Discipline відрізняється від усіх згладжувальних домашніх або салонних процедур. Вона приборкає неслухняне волосся, водночас не обважнюючи його та залишає його природно, що виглядає.

У складі Kerastase Discipline міститься морфо-кератин комплекс, який містить серин, глутамінгу, аргіні та пшеничний протеїн — компоненти, що відповідають за консолідацію волокна волосся й роблять його гладким. Лінія містить триступеневу систему, що не передбачає жодної хімічної зміни волосся. Після використання засобів цієї лінії (загальної складності це займає приблизно 45 хвилин), волосся має стати блискучішим, легше укладатися, а також стати стійкішим до вологи та завивання не менш ніж 72 години.

Спосіб застосування: нанесіть достатню кількість шампуню на волосся масувальними рухами. Ретельно промийте, за потреби, повторіть процедуру.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари