Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий шампунь / кондиціонер/ маска / спрей-кондиціонер cutrin ainoa moisture

955 грн
Опис

💎Зволожуючий шампунь CUTRIN AINOA MOISTURE

300 мл - 955грн.
1000мл - 2185грн.

Шампунь для інтенсивного зволоження сухого, ламкого волосся. Делікатно очищає, робить волосся максимально м'яким, розсипчастим, еластичним і сяючим. Pentavitin , що входить до складу засобу, глибоко зволожує волосся на структурному рівні та на тривалий період часу. Багата антиоксидантами натуральна олія насіння скандинавської чорниці допомагає захистити волосся від зовнішніх факторів стресу. Містить UVA та UVB фільтри.

💎AINOA MOISTURE CONDITIONER Зволожуючий кондиціонер,
200 мл - 955грн.
1000мл - 2140грн.

Зволожуючий кондиціонер ефективно розплутує волосся без ефекту розгладження. Надає блиск і робить волосся м'яким і шовковистим. Pentavitin зволожує волосся надовго. Багате антиоксидантами натуральне масло насіння північної чорниці допомагає захистити волосся від зовнішніх факторів стресу. Містить захист волосся від UVA та UVB променів.

💎Маска для волосся зволожувальнаCutrin Ainoa Moisture Treatment

200мл. - 1125грн.

Зволожуюча маска інтенсивної дії для глибокого живлення та пом'якшення волосся. Робить волосся слухняним і покращує його еластичність. Pentavitin, що входить до складу засобу, забезпечує тривалий ефект зволоження. Багате антиоксидантами натуральна олія насіння скандинавської чорниці захищає волосся від зовнішніх факторів стресу. Містить UVA та UVB фільтри 

💎Спрей-кондиціонер зволожуючий CUTRIN AINOA MOISTURE

200мл. - 1125грн.

Зволожуючий кондиціонер, що не змивається, миттєво зволожує і розплутує без ефекту розгладження. Надає природний блиск, шовковистість та м'якість. Багата на антиоксиданти натуральна вода скандинавської чорниці допомагає захистити волосся від зовнішніх факторів стресу. Містить UVA та UVB захист для волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари