Всі категорії
Додати товар

Mediceuticals moist-cyte conditioner зволожуючий кондиціонер для сухого та неслухняного волосся

1240 грн
Опис

Зволожуючий кондиціонер Mediceuticals Moist-cyte Conditioner.

Активні інгредієнти:
Гідролізований кератин – проникає у структуру волосся, замінюючи собою відсутній кератин у мікроскопічних щілинах уздовж структури волосся, надаючи гладкості та блиску. Збільшує природну здатність волосся утримувати вологу та зменшує сплутування, викликане сухістю.
Амінокислоти шовку проникають через кутикулу волосся всередину. Доставляючи вологу вглиб волосся, покращують зволоженість волосся і надають блиску.
Екстракт насіння соняшнику – надає пом’якшувальну дію на волосся і допомагає запобігти їх поломці.

Кондиціонер Mediceuticals Healthy Hair Solutions Moist-Cyte підходить для сухих та неслухняних пасм. Засіб має глибокий зволожуючий ефект завдяки вмісту кератину, олії насіння соняшника та протеїнів шовку. Не має різкого запаху, полегшує розчісування та знімає статичний ефект.

Кондиціонер дисциплінує неслухняні пасма, покращує еластичність та прибирає пухнастість.
Зволожуючий кондиціонер для сухого та неслухняного волосся Mediceuticals Moist-cyte має невагому формулу, яка чудово зберігає вологу. Він надає локонам сяючий блиск і робить їх слухняними та дисциплінованими. Усуває наелектризованість волосся.

Спосіб застосування:
Вимийте голову відповідним шампунем Mediceuticals. Нанесіть кондиціонер на підсушене рушником волосся і залиште його на 2-3 хвилини, потім ретельно змийте.

Вартість:
250 мл 1240 грн
1000 мл 3580 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
250 мл

Схожі товари