Всі категорії
Додати товар

Твердий кондиціонер для сухого волосся 45г

275 грн
Опис

Натуральний твердий кондиціонер SHARME HAIR Сoconut oil призначений для сухого волосся. Завдяки натуральному складу, багатому ефірними маслами, кондиціонер зволожує волосся, роблячи його більш м'яким і слухняним. Природні інгредієнти позбавляють ваші локони від сухості, розгладжують і відновлюють їх структуру.

SHARME HAIR — краса волосся в компактному обсязі для тих, хто цінує натуральний догляд і екологічні продукти! Із застосуванням SHARME HAIR Сoconut oil ваші локони стануть здоровими та бездоганними.

Натуральний твердий кондиціонер SHARME HAIR Сoconut oil — це фініш-догляд для сухого волосся. Завдяки вхідним до його складу природним інгредієнтам сприяє інтенсивному зволоженню та живленню волосся, полегшує його розчісування та укладку. Збагачений безліччю ефірних олій, оздоровлює волосся та дарує йому повноцінний догляд.

Кондиціонуюча доглядова суміш олій ши та кокосу надає вашому волоссю гладкість, пластичність і легкість в укладці. Протеїни пшениці підвищують еластичність волосся, зменшують його ламкість і захищають від агресивних зовнішніх впливів.

Твердий кондиціонер SHARME HAIR максимально збагачений доглядовими активними компонентами. У ньому не міститься штучних консервантів, загусників і барвників, SLS і парабенів. Це концентрат безпечних кондиціонуючих і натуральних доглядових речовин! Природна користь для волосся і нічого зайвого!

У нього економічна витрата, тому ви зможете користуватися ним протягом 2–3 місяців. Компактна форма випуску робить його ідеальним варіантом для подорожей або відвідування спортзалу. Відсутність пластикової упаковки та натуральний склад — крок до екологічного способу життя!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
cocna7
cocna7
Супер-продавець
Світловодськ
78% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?