Всі категорії
Додати товар

Відновлююча серія для волосся від сонця orro venezia sun the after sun

975 грн
Опис

Шампунь
150мл. - 975грн.

Кондиціонер
150мл. - 975грн.

Спрей маска
150мл. - 830грн.

💎ORRO Sun The After Sun Shampoo - Відновлюючий шампунь після перебування на сонці делікатно очищає волосся після впливу сонця та морської води. Містить олію жожоба та бета-каротину, які комплексно відновлюють структуру волосся. Волосся стає неймовірно шовковистим, еластичним і м'яким Містить УФ-фільтр.

-Для всіх типів волосся.

💎ORRO SUN The After Sun Conditioner - Кондиціонер для волосся після перебування на сонці! Поживні компоненти на основі масла Жожоба і Бета-каротину здатні зробити волосся здоровим, слухняним і сяючим, глибоко живлячи його і відновлюючи білкову структуру. Містить УФ-фільтр, який захищає волосся після впливу сонячних променів, солоної води та хлору, відновлюючи його природний баланс.

-Для всіх типів волосся.

💎ORRO Sun Protection Spray For Hair - Сонцезахисний спрей для волосся! Формула, збагачена маслом Жожоба та захисними UVA/UVB фільтрами, живить та захищає волосся від впливу сонця, морської води або хлору.

-запобігає вимиванню кольору волосся;
-Залишає волосся блискучим, але не жирним;
-містить УФ-фільтр;
-Для всіх типів волосся.

Застосування: Добре струсіть перед використанням. Нанесіть на сухе або вологе волосся до та під час перебування на сонці. Нанесіть знову, коли волосся стане сухим.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • 150мл