Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Кондиціонер

350 грн
Опис

Пом’якшувальний кондиціонер для волосся “Банан” HiSkin Crazy Hair Emollient Conditioner Banana, 250 мл
Завдяки багатій формулі зволожуючих речовин і масел цей пом’якшувальний кондиціонер для волосся створює захисний шар навколо структури вашого волосся, роблячи його напрочуд гладкими на дотик! Більше того, ви зможете насолоджуватися ефектом зволоження та живлення дуже довгий час. Цей склад сподобається всьому волоссю, особливо пористому, сухому і пошкодженому волоссю.
PEH Balance
Склад продукту був розроблений для підтримки балансу між білками, пом’якшуючими та зволожуючими засобами (PEH) – трьома основними елементами догляду за волоссям.
Що дає ефект?
• Пом’якшувальна суміш – суміш поживних рослинних олій соняшнику, авокадо та солодкого мигдалю та олії ши. Вони надають вашому волоссю здорового блиску і захищають його від несприятливого впливу зовнішніх факторів, таких як забруднення.
• Екстракт манго і банана – відповідають за харчування вашого волосся – надають йому м’якості та блиску, поки ви насолоджуєтеся ароматом райського відпочинку.
• Екстракт гарденії – захищає волосся від пухнастості.
Спосіб застосування:
Нанесіть невелику кількість засобу на вологе волосся, віджате від зайвої води. Змийте за кілька хвилин, для досягнення найкращих результатів залиште на волоссі приблизно на 20-30 хвилин.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл
Продавець
mariya.kalgin
mariya.kalgin
Харків
0% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари