Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Відновлюючий зволожуючий кондиціонер з акваксилом cp-1 aquaxyl complex intense...

170 грн
Опис

Кондиціонер Esthetic House CP-1 Aquaxyl Complex Intense Moisture Conditioner інтенсивно зволожує, відновлює і пом'якшує пошкоджене та неживе волосся, зміцнює його структуру, наповнює сяйвом і розгладжує, при цьому не обтяжує. Відновлює після фарбування та хімічної завивки, живить, робить волосся м'яким і шовковистим. Миттєво насичує волосся мікрочастинками протеїнів, перешкоджає ламкості та перерізу кінчиків.

Основні компоненти, що діють:

Запатентований комплекс Aquaxyl®, що складається з глюкози та ксиліту, який забезпечує глибоке зволоження, запобігає сухості та ламкості, утримує вологу у волоссі, стимулює вироблення власної гіалуронової кислоти.

Гідролізовані протеїни окутують волосся невидимою захисною вуаллю, яка утримує вологу, усуває сухість і захищає від шкідливих факторів навколишнього середовища.

Олія жожоба оздоровлює сухе та пошкоджене волосся, стимулює зростання нового волосся. Покриваючи волосся найтоншою плівкою, масло живить їх, пригладжує кератинові лусочки і захищає від негативного впливу зовнішніх факторів.

Арганова олія підвищує еластичність і відновлює нормальний рівень зволоженості, робить волосся м'яким і шовковистим, зміцнює структуру і знімає електризуваність.

Амінокислоти підвищують еластичність волосся, роблять пасма сильними та пружними. Повертають життєву силу та здоровий блиск, огортають невидимим захисним бар'єром.

Кераміди наповнюють пасма життєвою силою і роблять їх міцнішими, відновлюють ушкоджені ділянки, надають блиску та шовковистості.

Підходить для сухого, ламкого і січеного волосся.

Застосування: після миття шампунем нанесіть кондиціонер на волосся по довжині, не торкаючись коріння та шкіри голови. Змийте водою через 2-3 хвилини

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 100мл
Продавець
wowspace
WowSpace
Хмельницький
61% виконаних замовлень
Була