Всі категорії
Додати товар

Esthetic house cp-1 aquaxyl complex intense moisture conditioner кондиціонер для волосся

29 грн
Опис

Інтенсивно зволожувальний і відновлювальний кондиціонер Esthetic House CP-1 Aquaxyl Complex Intense Moisture Conditioner забезпечує пом'якшення й зміцнення пошкодженого та неодушеного волосся. Завдяки його унікальній формулі, він не тільки відновлює волосся після фарбування й хімічної завивки, а й надає живлення, робить його м'яким і шовковистим.

- Відновлює після фарбування та хімічної завивки, живить, робить волосся м'яким і шовковистим. Миттєво насичує волосся мікрочастинками протеїнів, перешкоджає ламкості та посіченості кінчиків.
- Інтенсивно зволожує й пом'якшує пошкоджене та мляве волосся, зміцнює його структуру, наповнює сяйвом і згладжує, водночас не обтяжує.
- Має ніжну кремову текстуру, яка полегшує процес розчісування й підготовки волосся до укладання.
- Захищає волосся від зовнішніх подразників і робить його слухнянішим.
- Рівень pH: 5.5.

Активні компоненти:

- Запатентований комплекс Aquaxyl® містить глюкозу та ксиліт, глибоко зволожує волосся, запобігає сухості та ламкості, зберігає вологу в структурі волосся, робить його гладким та еластичним, стимулює вироблення власної гіалуронової кислоти.
- Гідролізовані протеїни (молочні, сої, вівса, рису та кукурудзи) огортають волосся невидимою захисною вуаллю, яка утримує вологу, усуває сухість і захищає від шкідливих чинників довкілля.
- Амінокислоти підвищують еластичність волосся, роблять пасма сильними та пружними. Повертають життєву силу та здоровий блиск, огортають невидимим захисним бар'єром.
- Екстракт бурих водоростей насичує антиоксидантами, зволожує та запобігає сухості.
- Цераміди наповнюють пасма життєвою силою й роблять їх міцнішими, відновлюють пошкоджені ділянки, надають блиску та шовковистості.
- Арганова олія містить удвічі більше вітаміну E, ніж олія, багата на незамінні жирні кислоти. Підвищує еластичність і відновлює нормальний рівень зволоження, робить волосся м'яким і шовковистим, зміцнює структуру та знімає електризованість.
- Олія жожоба оздоровлює сухе та пошкоджене волосся, стимулює ріст нового волосся. Покриваючи волосся найтоншою плівкою, олія живить їх, пригладжує кератинові лусочки та захищає від негативного впливу зовнішніх чинників.

Спосіб застосування: Після миття шампунем нанесіть кондиціонер на волосся на всій довжині, уникаючи контакту з корінням і шкірою голови. Залиште на 2-3 хвилини, потім ретельно змийте водою.

Об'єм: 8 мл Пробник

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Блакитний
Розмір:
  • 8мл
  • 100мл
  • 500мл
Об'єм:
8 мл 100 мл 500 мл