Всі категорії
Додати товар

Медовий кондиціонер для волосся daeng gi meo ri professional honey therapy treatment

715 грн
Опис

Кондиціонер медовий для волосся Daeng Gi Meo Ri Professional Honey Therapy Treatment створений на основі стародавніх східних рецептів і комплексу цілющих трав і маточного бджолиного молока.
У складі кондиціонера корисні поживні олії, які насичують волосся активними компонентами.

✅ Відновлює структуру, глибоко зволожує, розгладжує лусочки, робить волосся шовковистим і полегшує розчісування.
✅ Має зміцнюючу дію і допомагає швидко відновити пошкоджене волосся.
✅ Відмінно підійде волоссю, яке часто піддається термічному впливу і фарбуванню.

Основні діючі компоненти:
- Маточне бджолине молочко - відновлює цілісність структури волосини, полегшує розчісування і процес створення укладки, роблячи волосся більш слухняним.
- Олія авокадо - інтенсивно зволожує, підвищує еластичність і відновлює захисний бар´єр волоса. Містить велику кількість жирів, вітамінів, мікроелементів і лецитин. Зміцнює і відновлює ліпідну оболонку, перешкоджає ламкості волосся.
- Лактобактерії забезпечують живлення нормальній флорі, що заселяє шкіру голови, і забезпечують витіснення патогенних мікроорганізмів, які нерідко є причиною лупи, випадіння або ламкості волосся.
- Протеїни шовку чинять зволожувальну і зміцнювальну дію, надають волоссю блиску, підвищують еластичність і щільність, запобігають процесам в´янення.
- Кераміди наповнюють пасма життєвою силою і роблять їх міцнішими, відновлюють пошкоджені ділянки, надають волоссю блиск і шовковистість.
- Кератин - основний структурний компонент волосини, покращує структуру, позбавляє сухості. Це хімічно зруйновані до дрібніших розмірів і водорозчинної форми молекули натурального кератину. Ці речовини легко проникають у структуру волосся і шкіри та надають дуже ефективний кондиціонуючий вплив.

➡ Спосіб застосування: нанесіть на чисте вологе волосся, залиште на 5-10 хвилин і змийте водою.

Об'єм: 500 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл