Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер для волосся - naris ecmer hair conditioner (дой-пак)

350 грн
Опис

Опис Кондиціонер для волосся - Naris Ecmer Hair Conditioner (дой-пак)
Ламінування — відносно нова процедура в індустрії краси. Безсумнівно, позитивний ефект від цієї б'юті-маніпуляції вражає, як і вражає вартість її проведення. При ламінуванні у волосся на високих температурах запаюється спеціальний хімічний коктейль, який тільки візуально дає ефект дзеркальної гладкості, але скоро дівчина відчуває всі негативні наслідки такого шкідливого процесу.

Щоб досягти ефекту, який можна порівняти з професійним ламінуванням, у домашніх умовах регулярно користуйтеся кондиціонером з легендарної серії Ecmer відомого японського бренда Naris. До його складу входять виключно натуральні компоненти, що позитивно впливають на ваші локони. Кератин відновить всі пошкоджені ділянки, а інноваційна формула з трьох екстрактів цінних морських водоростей чинить живильну і зволожувальну дію на кожну клітинку, створюючи на поверхні волосся захисну оболонку і згладжуючи його кутикулу. Вже після першого застосування Naris Ecmer Hair Conditioner ви помітите підвищення блиску, пружності, гладкості і міцності локонів, вони засяють здоров'ям і красою.

Спосіб застосування: нанести невелику кількість кондиціонера на вологе волосся, трохи помасажувати волосся і змити теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 400мл

Схожі товари