Всі категорії
Додати товар

Kaaral purify hydra shampoo зволожувальний шампунь, розпивши.

70 грн
Опис

Kaaral Purify Hydra Shampoo.
Зволожувальний шампунь із протеїнами рисового молочка та мигдальною олією.

Цей продукт доступний у розпиванні:
50 мл — 70 гривень.
100 мл — 125 гривень.
150 мл — 180 гривень.
250 мл — 270 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Шампунь дбайливо очищає й інтенсивно зволожує сухе волосся, зберігає природний гідроліпідний баланс. Створено на основі екстрактів ромашки, олії насіння солодкого мигдалю та протеїнів рису. Має заспокійливу й антисептичну дію. Живить волосся по всій довжині, надаючи м'якості та чудового блиску. Екстракт ромашки має протизапальну, протиалергічну, пом'якшувальну, знеболювальну, зволожувальну, регенерувальну, заспокійливу та ранозагоювальну дію.

Гідролізовані протеїни рису сприятливо впливають на функціональний стан волосся і шкіри, сприяють його зволоженню, мають поживну та ранозагоювальну дію. Олія насіння солодкого мигдалю містить високоцінний вітамін Е — відомий антиоксидант, що уповільнює старіння клітин і усуває запальні процеси на шкірі. Нормалізує функцію сальних залоз і запобігає розширенню пор, сприяє росту волосся і зберігає йому еластичність і блиск.

Спосіб застосування:
нанесіть на мокре волосся невелику кількість шампуню. Емульгуйте на волоссі до утворення піни. Обполосніть водою. Підходить для частого застосування.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?