Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер для волосся з комплексом з молока та екстрактів ягід valmona sugar velvet...

145 грн
Опис

Код 2213

Зволожуючий і зміцнюючий кондиціонер з молоком і ягідними екстрактами, Sugar Velvet Milk Nutrient Conditioner  від корейського бренду  VALMONA  багатий живильними маслами, екстрактами ягід і цінними амінокислотами, які, працюючи в комплексі, активно відновлюють структуру пасм, зволожують волосся. , перешкоджаючи появі ламкості, випадання та сухості. Крім того, активні компоненти засобу мають потужні антиоксидантні властивості, захищаючи волосся від агресивного впливу зовнішніх факторів, нормалізують жировий баланс, ефективно тонізують і зміцнюють локони.

Екстракти ягід (ожина, лохина, малина, асаї, черешня, гранат)  — активно відновлюють і оздоровлюють навіть найсухіші та пошкоджені волосся. Завдяки високій концентрації вітаміну Е, ягоди мають потужну антиоксидантну дію, захищаючи волосся та шкіру голови від руйнування вільними радикалами. Натуральні екстракти надають пасмам особливої ​​шовковистості та м'якості, повертаючи їм природне сяйво. Працюючи в комплексі, компоненти ефективно тонізують та відновлюють волосся на структурному рівні. Крім того, поживні речовини, що містяться в ягодах, багаті на вітамін В6, що сприяє значному прискоренню росту волосся.

Протеїни (пшениці, шовку, соєвий протеїн)  - утворюють на волоссі тонку плівку, що захищає їх від пошкоджень агресивними зовнішніми факторами, не залишаючи ефекту обтяження і роблячи пасма слухняними, пружними та блискучими. Завдяки активним елементам, натуральні протеїни ефективно відновлюють волосся по всій довжині, покращують його структуру, роблячи більш здоровим і сильним. Компоненти м'яко доглядають шкіру голови, швидко усуваючи свербіж, лущення і сухість.

Олії горіхів (макадамія, мигдаль, жожоба)  — помітно зміцнюють навіть найбільш пошкоджене волосся, активно відновлюючи його структуру. Надають захисну дію і делікатно борються з появою кінчиків, що січуться. Компоненти перешкоджають розвитку процесу випадання волосся, насичують його поживними речовинами, зволожують пасма та шкіру голови. Природні олії прискорюють регенерацію клітин, активно стимулюють ріст волосся і надають їм сили.

Кокосова олія  - ​​перешкоджає випаровуванню вологи, роблячи волосся блискучим і шовковистим, а також м'яко усуває проблему кінчиків, що січуться, і сухості пасм і шкіри голови.

Невелику
кількість кондиціонера нанеси на чисте волосся і акуратно розподіли по всій довжині. Через 2-3 хвилини ретельно змийте теплою водою.

Об'єм 100 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл