Всі категорії
Додати товар

Кератиновий кондиціонер або шампунь alfaparf lisse design keratin therapy maintenance

720 грн
Опис

🩸250 мл - 720грн.

Кератиновий шампунь Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy Maintenance Shampoo Шампунь Alfaparf Keratin Therapy Maintenance створений спеціально для жінок після процедури кератинового випрямлення волосся. Косметичний засіб абсолютно безпечно для випрямлених таким чином пасом, а більш того - подовжує отриманий ефект. Завдяки цьому пасма виглядають чудово і ідеально протягом багатьох тижнів або навіть місяців. Блискуче, гладке та м'яке волосся – вісь що ви отримуєте після кожного миття голови цим культовим шампунем. Шампунь Alfaparf Keratin Therapy Maintenance не містить SLS і SLES, які руйнують ефект кератинового випрямлення. З іншого боку, продукт містить компоненти з доглядаючими та розгладжувальними властивостями. Кератинприхований у сучасному комплексі Kera-Collagen Complex, гарантує ефект довготривалого гладкого та прямого волосся. Масло бабасу , навпаки , зволожує і додає блиск пасмам, захищає їх від зовнішніх факторів. Це також полегшує розплутування пасом і захищає кінчики від поділу.

🩸250 мл - 720грн.
Кератиновий кондиціонер Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy Maintenance Conditioner  відновлює та зволожує волосся, а також допомагає зберегти ефект бездоганно гладких пасом після процедури кератинового випрямлення. Формула, збагачена кератином і олією бабассу, робить волосся м'яким, розпущеним і наповнює блиском.

🩸200мл. - 710грн.

Зволожувальна маска для волосся Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy Rehydrating Mask інтенсивно впливає на структуру волосся, глибоко проникає і забезпечує інтенсивний догляд зсередини. Насичує необхідною вологою, забезпечує тонізувальний ефект, ущільнює структуру, надає пасмам еластичності та пружності. Після застосування маски волосся стає більш сильним, набуває здорового вигляду і чудового сяйва.

🩸150мл.
Крем для волосся Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy Detangling Cream
Крок третій у процедурі кератинового випрямлення волосся – застосування спеціального крему. Професійна формула містить комплекс ідеально збалансованих натуральних інгредієнтів, які не лише забезпечують бажаний косметичний ефект випрямлення, а й наповнюють пасма живильними речовинами, вітамінами і цінною вологою. В результаті застосування крему волосся стає дзеркально гладеньким, шовковистим і м'яким, набуває розкішного блиску, легко розчісується і піддається укладанню.

Крем Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy Detangling Cream for Women прискорює процес сушіння пасом, забезпечує надійний захист від впливу високих температур. Завдяки кератину зберігається баланс вологи, волосся стає гладеньким і еластичним. Оскільки у складі засобу немає парабенів і сульфатів, його можна застосовувати для всіх типів шкіри, а також для відновлення пошкодженого волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 250мл

Схожі товари