Всі категорії
Додати товар

Brae essential shampoo, conditioner шампунь та кондиціонер для сухого пошкодженого волосся

2500 грн
Опис

Набір 2500 грн або можна окремо
Серія Essential глибоке відновлення структури волосся з термозахистом з гіалуроновою, робить волосся міцним і зволоженим, блискучим.
Ідеально підходить для блонду, освітленого волосся, для волосся яке пофарбоване в техніках, фарбованого, пошкодженого, сухого волосся.

Шампунь Essential - 1200 грн
Удосконалена формула шампуню Essential містить дві потужні основні властивості: гіалуронову кислоту та суміш амінокислот. Ці компоненти діють разом, проникаючи глибоко в волокна волосся, відновлюючи всю їх структуру аж до кінчиків, що січуться. Гіалуронова кислота відома своїми зволожуючими властивостями, які допомагають утримувати вологу у волоссі, зберігаючи його мʼякість і шовковистість.
Суміш амінокислот має зміцнюючу дію, завдяки чому волосся стає здоровим.

Кондиціонер Essential - 1300 грн
ідеальне рішення для глибокого відновлення пошкодженого та тьмяного волосся. Розроблений за передовою технологією, цей кондиціонер забезпечує повне відновлення волосся, а також забезпечує захист від термічної та щоденної агресії. Формула кондиціонера Essential збагачена гіалуроновою кислотою, пантенолом та сумішю амінокислот.
Гіалуронова кислота, відома своїми зволожуючими властивостями, глибоко проникає у волосся, забезпечуючи інтенсивне та тривале зволоження.
Допомагає утримувати вологу у волоссі, зберігаючи його гладким і шовковистим.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл
Продавець
cosne...
cosneticsoriginal
Супер-продавець
Гайсин
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?