Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер для волосся kundal pure natural system honey&macadamia treatment мед та...

650 грн
Опис

Кондиціонер для волосся Kundal Pure Natural System Honey&Macadamia Treatment Мед та макадамія, аромат Lemon Verbena, 500 мл

виробник Корея

Інтенсивний живильний догляд з кондиціонером для волосся корейського бренду натуральної косметики Kundal. Продукт допомагає відновлювати й зміцнювати волосся, робить його гладким та еластичним. Гіпоалергенний склад не містить 7 видів парабенів, CMIT, MIT, бензофенону. Протестовано дерматологами.

29 натуральних компонентів інтенсивно зволожують і живлять волосся й шкіру голови, зберігають їхній pH-баланс, дарують шовковистість і блиск, полегшують розчісування. Гідролізовані LPP білки заповнюють порожнини в структурі волосся та зміцнюють його всередині та зовні.

🟢Піраміда композиції

Безпечні віддушки надають кондиціонеру багатошаровий зелений аромат.
Стартує освіжальний дует лайма та лимона.
В середині ніжна троянда і жасмин збалансовані прохолодою евкаліпта.
У шлейфі бальзамічні ноти, ветивер і мускус.

❤️Поради

Щоб захистити волосся від втрати вологи й змін кольору, використовуйте сонцезахисні засоби та зволожувальна місти для волосся протягом дня.

💫Наносьте кондиціонер на вимите вологе волосся. Видаліть з волосся зайву вологу за допомогою рушника. Невелику кількість кондиціонеру розподіліть по довжині волосся. Змийте залишки продукту великою кількістю теплої води.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл

Схожі товари