Всі категорії
Додати товар

Інтенсивно відновлюючий кондиціонер для волосся daeng gi meo ri vitalizing treatment, 500мл

685 грн
Опис

Кондиціонер відновлює структуру волосся, зволожує їх завдяки вмісту рослинних екстрактів, робить їх еластичними і слухняними, створює захисну плівку на волоссі. Кератин ефектно захищає від пересушування і пошкоджень, лецитин служить як антиоксидант, нормалізує водний баланс шкіри голови і волосся. В результаті використання кондиціонера волосся стають шовковистими й блискучими, більш доглянутими і набувають здоровий вигляд.

Бальзам має густу, але легку консистенцію і приємний бежевий відтінок. Завдяки шовковистою текстурою він легко розподіляється по волоссю, швидко вбирається і також добре вимивається. Солодкий трав'янистий запах бальзаму робить процедуру максимально приємною - легкі нотки цього аромату залишаються і після висушування волосся.

ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ:

Екстракт хризантеми, екстракт корейського женьшеню, екстракт рехманіі, туя східна, екстракт полину, нектар плодів корейського ріжкового дерева, екстракт кореня білої шовковиці, жгун-корінь, настій лепехи, комплекс «Uturn» (складається з лактобактерії, екстрактів центелли азіатської, гледичии, хаутинии серцелистої, оксамиту амурського, горця японського, чорноголова звичайної, пупырника японського), кератин.

ЗАСТОСУВАННЯ:

Нанесіть невелику кількість на вологе, вимите волосся. Залиште на 1-3 хвилини, потім ретельно змийте. Підходить для щоденного застосування.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл

Схожі товари