Всі категорії
Додати товар

Giovanni, 2chic, кондиціонер для надання ультраблиску бразильський кератин і арганова...

490 грн -7% 460 грн
Опис

Giovanni, 2chic, кондиціонер для надання ультраблиску бразильський кератин і арганова олія 250 мл
термін придатності 08,2026г.

Опис
М'якість кожної волосинки
Надає привабливого блиску
Позбавляє пушіння
Робить волосся неймовірно слухняним
Підходить для фарбованого волосся
Технологія Eco Chic Technology
Подвійний пом'якшувальний комплекс
Догляд за волоссям Eco Chic
Красота от 4 стихий: Beauty from the Elements is Chic on the Street
Переваги 2chic

Усуває пушіння. Надає життєвої сили. Робить волосся гладким, шовковистим і ніжним.

Такий розкішний — кондиціонер для ультраблиску 2chic з бразильським кератином і марокканською аргановою олією. Такий насичений — з нашим ексклюзивним подвійним пом'якшувальним комплексом із рослинним протеїном. Тут непідвладні часу секрети краси трапляються із сучасною розкішшю. Відкрийте чарівний флакон і випробуйте нові відчуття. Наша формула, що інтенсивно зволожує, для легкого розчісування забезпечує глянсовий блиск і слухняність волосся. Захист кольору Відновлення життєвої сили та пружності. Секрет волосся, про якого складаються легенди, розкрито. Чудові засоби для догляду за волоссям Eco Chic — створені для вашої краси від 2chic.

+ Чотири стихії: земля, вітер, вода та вогонь представляють унікальне поєднання сертифікованих органічних рослинних компонентів для створення неймовірних стильних образів.

Рекомендації щодо застосування
Застосування: Подорожуйте з 2chic. Утріть у волосся після його миття шампунем для суперблиску з бразильським кератином і марроканською аргановою олією від 2chic. Пробіжіть пальцями до кінчиків волосся. Змийте. Насолоджуйтеся дивовижно гладким, блискучим волоссям.

Інгредієнти
Аква (очищена вода), стеаріловий спирт, ізопропілопальтат, гліцерин, цетиловий спирт, цетеаріловий спирт, біломонійхлорид, олія насіння simmondsia chinensis (жожоба), пантенол (провітамін B-5), бета-каротин, гуаровий гідроксипропілмоніум, хлорид * Арганія Спіртосова (арганова) Молочна олія, гідролізований кератиновий палаліну банана (бразильський какао), фіто кератин, сік листя алое барбаденсис (алое вера), екстракт аспарагус лінеаліс (йбуш чай), олія кокосового горіха (кокос) Екстракт насіння макадамії (екстракт макадамії), екстракт бутіросперму парку (олія ши), бензоат натрію, лимонна кислота, сорбат калію, натрій-ПХА, феноксиетанол, натуральний ароматизатор.

* Сертифікований USDA органічний

100% вегетаріанські інгредієнти/Ні Тестування на тваринах

Фітокератин є рослинним білком

Ми не додаємо до цього продукту парабени, лаурилсульфат або лауретсульфат або барвники

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Коричневий
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл